Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Problema de la Săliște – Cunța se repetă. Autostrada Lugoj - Deva a luat-o la vale

Problema de la Săliște – Cunța se repetă. Autostrada Lugoj - Deva a luat-o la vale

Un rambleu de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva a luat-o la vale joi dimineaţa, iar Compania de Drumuri a trimis o echipă pentru a verifica efectele și motivul alunecării de teren. Autostrada trebuia inaugurată anul acesta, iar surse citate de site-ul economica.net susțin că din cauza acestei probleme există posibilitatea ca darea în funcțiune să fie amânată pentru 2018.

Rambleul de 70 de metri lungime şi 11 metri lăţime a căzut joi dimineaţa, iar în prezent constructorul s-a mobilizat pentru a remedia deteriorarea au apus pentru economica.net reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva este una dintre cele mai avansate secţiuni aflate în construcţie, fiind realizată în proporţie de aproape 80%, şi era programat pentru deschidere anul acesta.

Contractul pentru construirea celor 21 de kilometri ai lotului 3 Lugoj – Deva a fost atribuit asocierii S.C. Teloxim Con S.R.L. - COMSA S.A. - Aldesa Construcciones S.A. - Arcadis Eurometudes SA pentru 579,93 milioane de lei.

Data de începere a lucrărilor a fost 27 noiembrie 2013 iar cea pentru finalizarea lor era, conform contractului, 27 mai 2016. Noul termen pentru terminarea lucrărilor, precizat pe site-ul CNAIR, este luna august 2017.

Foto: economica.net

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Tara de "grindeni"!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus