Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO Trei fete au căzut dintr-un carusel la Festivalul Berii din Mediaș. O defecțiune tehnică

VIDEO Trei fete au căzut dintr-un carusel la Festivalul Berii din Mediaș. O defecțiune tehnică

Actualizare, ora 23.40

ISU Sibiu susține că accidentul s-a produs în urma unei defecțiuni la sistemul hidraulic. Din primele cercetări reiese că s-a rupt un furtun. Victimele se aflau aproape de sol când au fost aruncate din carusel. Cele trei fete sunt conștiente și cooperante. Victimele sunt transportate la Sibiu pentru investigații amănunțite.

Inspectoratul de Poliție al Județului anunță că politiștii de la investigații criminale vor efectua cercetare la fața locului. ”Din primele informații se pare ca e vorba de o defecțiune tehnică ce a împiedicat frânarea completă a caruselului la terminarea programului”, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Video: Caruselul de la Festivalul Berii din Mediaș, cu câteva minute înainte de producerea accidentului

Trei adolescente au căzut în această seară dintr-un carusel montat în centrul Municipiului Mediaș, cu ocazie Festivalului Berii. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, cele trei persoane sunt două fete de 15 ani și alta de 16 de ani. Cele trei au fost preluate de echipaje de ambulanță și SMURD Mediaș. După primele informații, pacientele prezintă contuzii toracice și traumatisme minore și sunt conștiente.

Foto și video: Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Era manga, da-le dreaq de "sugative"!
Raspunde

ion

Acum 6 ani

a reusit si mediasul sa organizeze ceva,,festivalul berii,,
Raspunde

Ela

Acum 6 ani

Aceste harburi ar trebui interzise in lipsa unor drastice verificari tehnice. Nu stie nimeni de unde provin si cine le-a dat autorizatiile tehnice. Nu va mai urcati in ele, sunt un pericol public, mai ales pentru copii! Si la niste preturi nesimtit de mari, pe deasupra! Bataie de joc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus