Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Brandurile preferate de sibieni pe Fashion Days: NEXT, Zee Lane și MANGO

Brandurile preferate de sibieni pe Fashion Days: NEXT, Zee Lane și MANGO

Peste 25 de mii de produse au cumpărat sibienii de pe site-ul Fashion Days, unul din cele mai mare site-uri de cumpărături on-line din țară. Preț mediu pe produs a fost de 150 lei, iar cele mai apreciate branduri sunt NEXT, Zee Lane, MANGO, United Colors Of Benetton, ESPRIT, Desigual, Puma, GUESS, Pepe Jeans London și Jack&Jones. Cele mai vândute produse sunt tenișii Big Star, tricourile United Colors of Benetton, o geantă de umăr Guess, pantofii sport Puma și tenișii New Balance.

Sibienii au intrat pe site-ul respectiv de pe calculator în proporție de 42%, 25% l-au accesat de pe un telefon Android și 33% au intrat de pe un devide cu sistem de operare iOS.

La nivel național, în prima jumătate a anului, clienții Fashion Days au adăugat în lista lor de produse favorite peste 1,7 milioane de produse, în valoare de 250 de milioane de lei.

Cercetarea Fashion Days reflectă comportamentul de consum din intervalul ianuarie – iunie 2017 și este realizată pe toată baza de clienți activi în această perioadă, indicând preferințele acestora în materie de tendințe, categorii de produse, branduri favorite și prețuri asociate produselor dorite. ”Fashion Days își propune să anlizeze bianual preferințele clienților în țările în care compania este prezentă și evoluția lor în funcție de sezon”, se arată într-un ciomunicat de presă remis de fashiondays.ro.

 

Topul produselor preferate de sibieni:

Teniși Big Star;

Tricou United Colors of Benetton;

Geantă de umăr Guess.

 

Topul produselor preferate de români:

Sandale argintii NEXT – adăugate de peste 300 de ori în secțiunea FAVORITE;

Rochie cu imprimeu floral NEXT - adăugată de peste 250 de ori în secțiunea FAVORITE;

Ceas Fossil – adăugat de peste 200 ori în secțiunea FAVORITE.

 

Top produse preferate de clienții din Ungaria:

Cizme de piele Bullboxer;

Geantă shopper Levi’s;

Ceas Fossil.

 

Top produse preferate de clienții din Bulgaria:

Geantă de mână Mango;

Cizme înalte Kimberfeel;

Ceas Lacoste.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus