Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Știți un meșter bun? Cerere mare de mecanici auto în Sibiu

Știți un meșter bun? Cerere mare de mecanici auto în Sibiu

Două dintre cele mai mari și mai cunoscute firme din Sibiu, specializate în sectorul serviciilor auto, fac angajări în acest moment.

SC Emilian SRL are peste 25 de ani de experiență în comercializarea autoturismelor noi, reparații și întreținere auto. Firma pune preț pe angajații și pregătirea lor, iar în prezent caută să angajeze tinichigiu auto, vopsitor, pregătitor vopsitor auto și electro-mecanic.

”SC Emilian S.R.L pune foarte mult accent pe creșterea constantă a nivelului de pregătire teoretică și practică a tuturor angajaților”, spun reprezentanții companiei.

Conform anunțului de angajare de pe portalul www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, cei interesați să aplice pentru un job la Emilian pot trimite CV-urile la adresa de mail [email protected] sau la sediu : Sibiu, DN1, km 302+545 (lângă Podul de Centură), tel. 0269.213.637.

foto35-2-D20160618T120103

De partea cealaltă, Schunn Service este una dintre cele mai apreciate firme din Sibiu în acest domeniu. Schunn Service oferă servicii de întreținere și reparații auto, asistență rutieră, revizii, diagnoze computerizate, întreținerea climă și încărcări freon, schimb anvelope iarnă/vară precum și vânzări auto.

Conform anunțului postat pe www.turnulsfatului.ro/locuridemunca, Schunn Service este interesată să angajeze mecanici auto, electricieni și contabil.

Dacă sunteți interesați puteți trimite CV-ul la adresa de mail [email protected].

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

pont

Acum 6 ani

Sa plateasca totul pe cartea de munca si o sa vina sigur cei mai buni de la concurenta....
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

.... cautati-i prin Germania...un mecanic priceput care stie si limba germana in domeniul auto, castiga cel putin 1800 EUR netto la un program lunar de 160-168 ore, asta insemnand cca. 11 EUR netto/ora...cat platesc angajatorii romani??? 10-12lei/ora netto
Raspunde

dan

Acum 6 ani

In germania chiria nu este 180 de euro la ap de 2 camere, taxiul costa 2 euro pe km , etc. numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Germany . Si eu sunt de acord ca la noi salariile sunt de rahat, dar la un nivel trebuie sa luam in calcul si celelalte costuri ale vietii in Germania fata de Romania, nu doar salariul net
Raspunde

Petrica

Acum 6 ani

Schunn Service iti strica masina si te duci la ei si le spui ca este vina lor si nu mai recunosc, te face tot pe tine vinovat, si asa ca clientul este bun de plata in continuare, iar cand face un sondaj cand le spui ca nu ai fost multumit de servicile oferite de servisul lor imedeat se incheie conversatia.
Raspunde

Wasile

Acum 6 ani

Nu mai sunt mecanici auto...poate SCHIMBĂTORI DE PIESE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus