X
PNL Adrian Alexandrescu și neagu

Vicepreședintele PNL Italia, fost instructor de înot în Sibiu. ”Vreau să candidez”

Adrian Alexandrescu, sibian la origine, vicepreședinte al Partidului Național Liberal Italia și lider al PNL din regiunea Lombardia, spune că și-ar dori ca la alegerile locale să revină acasă pentru a candida la alegerile locale. ”Sunt plecat de 15 ani în Italia și m-am stabilit la Bergamo. Am ales să plec, probabil așa cum foarte mulți se gândesc, că merg pentru o scurtă perioadă, dar după ce ajungi, vezi modul de viață, am hotărât împreună cu familia mea să ne stabilim acolo. Lucrez de 11 ani la o firmă de transport și logistică. Înainte să plec am lucrat în cadrul CSM Sibiu ca instructor și antrenor de înot la Bazinul Olimpia, pentru șase, șapte ani. (…) Sunt simpatizant al PNL de câțiva ani și am dat până acum o mână de ajutor în zona Lombardiei atunci când mi s-a cerut. Am trăit și acel moment al primului și al doilea tur de scrutin ala alegerilor prezidențiale”, și-a descris începutul în politică Adrian Alexandrescu.

Deputatul liberal Nicolae Neagu susține că a discutat în cadrul partidului ca românii plecați de ani buni în Occident, care au experiență în administrația locală de acolo, pot fi variante bune pentru alegerile locale de peste trei ani. ”Vă pot spune că ideea mea e împărtășită de doamna Turcan și de președintele partidului. Credem că dincolo de sprijinul pe care îl avem noi în diaspora la alegerile parlamentare, la alegerile prezidențiale și ei, cât au putut s-au regăsit pe liste ca independenți sau mai puțini independenți, făcând chiar administrație publică locală în Italia, eu cred că prin experiența lor noi, putem să deschidem, să fie prezenți în administrația publică din România. Sunt oameni plecați care au acumulat experiențe administrative și cât de bine ar însemna cu o atitudine și un suflu din occident să vii să rezolvi probleme din România pe această mentalitate. Eu chiar cred și am găsit mulți oameni tineri, capabili”, a declarat Neagu.

Adrian Alexandrescu nu exclude posibilitatea de a candida în Sibiu la alegerile din 2020. ”În ce privește alegerile locale, eu sunt dispus să vin să fac parte dintr-o echipă, să candidez. Acum rămânem să stabilim, sunt inițiative, proiecte, important e să reușim”, a mai spus vicepreședintele PNL Italia.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  nu mai ai bani mai italobambolini
  figlio de p…..a
  te sponsorizeaza si padurean din porcesti?ala care avea casa de c…ve in ITALIA si finanta si pe …pdl?
  la gunoi gunoiule

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  Da ce sa va spun ce experiența politica are șofer pe tir primi talia si acum se visează mare politician in țara .Si ce daca a stat in străinătate 15 ani a fost cineva un amarit de instructor de inot.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  La ce ai dat tu ,,o mina de ajutor in zona Lombardiei,,ce sa -ti povestesc te-ai saturat de salariul de 1.500 e pe luna din Italia acum visezi la salariul de politician din Romania

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact