Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Bărbat de 46 de ani, găsit mort în apartament

Bărbat de 46 de ani, găsit mort în apartament

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit decedat în apartamentul său, situat în zona spitalului de psihiatrie. Un vecin a sunat la 112 pentru a chema pompierii să deblocheze ușa locuintei.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, transmite sublocotenent Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Sibiu. Salvatorii au intrat în apartamentul situat la etajul întâi prin geamul de la baie, care era deschis, folosind scara culisabilă. Cauzele decesului urmează să fie stabilite de medicii legiști.

Este al doilea caz de acest gen din această săptămână, luni, 17 iulie  o femeie în vârstă de 67 de ani a fost găsită moartă într-un apartament de pe Calea Cisnădiei. Și în acel caz, o vecină a sunat la 112, alarmată de faptul că victima nu răspundea la ușă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3319

Comentarii

2 comentarii

iulia

Acum 6 ani

Era plin de sânge. Sunt suspiciuni intemeiate c-a ucis "cocoșelul"....
Raspunde

XxX

Acum 6 ani

Dar de unde stii ? Ai agitat " cocoselul" inainte si dupa care tiai facut coada colac peste " pupaza" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus