Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ce s-a întâmplat cu polițistul care a provocat un accident pe Goga, circulând pe interzis?

Ce s-a întâmplat cu polițistul care a provocat un accident pe Goga, circulând pe interzis?

La finalul lunii mai un accident de circulație soldat cu patru răniți ușor avea loc pe strada Octavian Goga din Sibiu. Interesant este că accidentul a fost provocat de mașina de poliție, care înainte de a pătrunde pe strada Goga, fără a acorda prioritate, a circulat pe sens interzis.

Polițistul a venit dinspre Calea Dumbrăvii și a circulat în sens invers pe strada Mihail Sebastian – stradă cu sens unic. Apoi, la intersecția cu strada Octavian Goga nu a acordat prioritate unui taxi, condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Roșia. Echipajul de Poliție nu se afla în misiune.

În urma impactului au fost răniți ușor atâți taximetristul și pasagera, cât și cei doi polițiști de la Ordine Publică aflați în mașină.

În urma accidentului, pe numele polițistului care se afla la volan au fost deschise două cercetări administrative. Una este cercetarea disciplinara, care a fost finalizată, polițistul fiind sancționat disciplinar cu „atenționare”. Cealaltă este cercetarea administrativă, care în acest moment este suspendată până la finalizarea dosarului penal întocmit ca urmare a producerii accidentului rutier soldat cu victime.

”Cercetarea disciplinară este legată de faptul că el a fost implicat cu vinovăție într-un accident rutier soldat cu victime. Iar cercetarea administrativă este legată de paguba pe care a adus-o Poliției Române prin avarierea cu vinovăție a mașinii. În cazul unui accident rutier mașina implicată constituie probă în dosar. Până instanța nu va decide cu privire la accidentul rutier noi nu putem face absolut nimic vizavi de mașină, de aceea momentan cercetarea administrativă este supendată. Ea se va relua după ce avem o decizie a instanței”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentanții IPJ Sibiu.
Polițistul care conducea și taximetristul au fost testat pentru consumul de alcool imediat după producerea accidentului, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului polițistul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

George

Acum 6 ani

Poate faceti o investigatie si legat de accidentul din Poiana Sibiului, de la turul ciclist, unde politistul antemergator a taiat o curba si s-a tamponat cu masina care circula regulamentar ! De mentionat ca nu avea semnale sonore si luminoase in functiune .
Raspunde

breloc

Acum 6 ani

atunci, drumul era teoretic inchis circulatiei, ratatul ala cu masina nu avea ce cauta pe acolo sau desteptii care ar fi trebuit sa se asigure ca drumul e inchis nu si-au facut datoria...motocicletele care insotesc tururile de biciclism nu au nevoie sa porneasca sirena si girofarele, deoarece nu acestia se ocupa de inchiderea drumului...ai vazut tu la turul frantei sirene pornite la motocicletele antemergatoare sau insotitoare?
Raspunde

dan

Acum 6 ani

Trebuie investigat ce cauta ala cu masina condusa 'regulamentar' pe un drum inchis. Aceste lucruri sunt anuntate cu cate o saptamana inainte, sunt puse anunturi la fiecare intersectie, trebuie verificat ce cauta la volan unul care nu stie sa citeasca.
Raspunde

Ion Ion ot Ionești

Acum 6 ani

adecătelea nu s-o-ntâmplat nimica nimicuța... reparația la trotineta poliției cine o plătește?
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

....se rezolva...amiabil , in tacere...
Raspunde

politist

Acum 6 ani

de asta nu merge tara bine !!! trebuie sanctionat politistul care a mers pe interzis si a facut accident si scapam de toate belele din tara, dupa o vom duce mult mai bine decat germani si americani la un loc. ALLLOOOO !!! poate va intrebati ce face dosarul lu maricuta ? si alte dosare in care sau pierdut bani si fraierit o gramada de oameni !!! ma scuzati daca vam trezit sau va acaparat interes intro zona sensibila !!!
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Ma scuzi ''politist'', infractiune sau contraventie, e tot infractiune sau contraventie. Nu conteaza ca e vorba de Carabulea sau cretinul de politai, pardon pleonasmul, care a luat-o misto pe invers ;) Ma scuzi ca ti-am ars o stanga intr-o zona sensibila.
Raspunde

Gigi Contra

Acum 6 ani

Daca eu as circula o strada intreaga pe sens interzis si m-ar prinde militia, credeti ca as primi doar "atentionare" ???? Sistem corupt .......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus