Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Invazie de politicieni la Jina

Invazie de politicieni la Jina

Președintele PNL, Ludovic Orban, președintele Partidului ”Pro România”, Daniel Constantin, liderii organizațiilor județene ai PSD și PNL, parlamentari din Sibiu, Alba, Argeș și Vâlcea vor urca la Jina, la sfârșitul acestei săptămâni, la Festivalul ”Sus pe muntele din Jina”. “Este o mare onoare pentru noi să constatăm  simpatia de care se bucură Jina și acest festival în rândul locuitorilor din județ , dar nu numai. De asemenea , suntem fericiți că reprezentanți  ai administrației publice vin să-i salute pe jinari , să-i cunoască sau reîntâlnească. Îi așteptăm pe toți cu mare drag și cu un program deosebit“, spune primarul comunei Jina , Vasile Gheorghe Beschiu. De asemenea, la eveniment este așteptat și Ministrul Agriculturii, Petre Daea.

“Sus pe muntele din Jina” este cel  mai vechi festival al satelor sibiene, ajuns la a 47-a  ediție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

a

Acum 6 ani

dar nu numai ... limba de lemn?
Raspunde

s

Acum 6 ani

puneti berbecii pe ei, jinarilor
Raspunde

trei puncte

Acum 6 ani

Romparasect face minuni impotriva gandacilor si parazitilor. 10/10 recomanda
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 6 ani

Vin şi ăştia ca muştele la c...t! Vin ca simpli cetăţeni? Jinari, sau turişti folosiţi prilejul şi luaţi-i la întrebări!
Raspunde

radio erevan

Acum 6 ani

Te lasam pe tine ca ai nume de ziar nazist!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus