X
lamborghini

Povestea celor trei Lamborghini aliniate în spatele unui tractor cu paie din Cârțișoara: „vara tot vedem mașini din astea” | VIDEO

O imagine surprinsă zilele trecute în Cârțișoara a devenit viral pe rețelele de socializare. Fotografia surprinde momentul în care din cele șase mașini Lamborghini Huracáns care au fost aduse de producătorul italian în România pentru a filma un spot publicitar pe Transfăgărășan, trei s-au aliniat un spatele unui tractor care căra paie pe străzile satului Cârțișoara.

Momentul în care cei trei bolizi cu prețuri de câteva sute de mii de euro fiecare au stat aliniați în spatele tractorului în drumul lor spre Transfăgărășan a fost surprins de un fotograf al portatului Go Visit Transylvania. Imaginea a fost postată mai apoi pe rețelele de socializare, devenind virală. „Complimente celui care a surprins o fotografie autentic ardelenească. Oricine poate interpreta în diferite moduri, dar trebuie recunoscut că este purtătoare de zâmbete“, este unul din primele comentarii postate pe Facebook.
Zona unde a fost surprinsă imaginea este una unde restricțiile de circulație prevăd o viteză maximă de 30 de km/h. În cele din urmă, bolizii depășesc tractorul, moment în care și șoferul acestuia realizează o fotografie cu mașinile de lux. „Îi păzeam din spate. Al meu (bolidul n-.r.) e primul. Adică, ce am eu e istorie“, a răspuns mai apoi, Cristi Maior, comentariilor apărute la fotografia sa.

lamborghini 2

Foto: Cristi Maior

Tânărul povestește că șoferii celor trei mașini au avut un comportament civilizat în trafic. „În fața mea au stat puțin mai mult pentru că era coloană. Au depășit civilizat. Se mai auzea din când în când o «accelerație până la podea». Le-am văzut din depărtare, am văzut cele trei siluete frumos conturate și cele trei culori puțin întâlnire pe străzile din România“, a povestit Cristi Maior, pentru Turnul Sfatului.

Oamenii locului spun că – datorită faptului că localitatea lor este în drum spre Transfăgărășan – străzile satului sunt adesea traversate de mașini extravagante. „Eu nu am văzut fotografia, căci nu am Facebook. Dar știu de reclama filmată de cei de la Lamborghini, știu că au fost pe aici. Acum, ce să vă spun, pe la noi, când e vară, trec adesea mașini din acestea, de lux. Trec nu numai proprietarii lor, ci și sunt aduse pentru a filma reclame“, spune Sorin Cîrțan, primarul comunei situată la poalele munților Făgăraș.

„Peisaje care îți taie respirația“

În 2009, fosta echipă a Top Gear, cunoscuta emisiune dedicată pasionaților de mașini, a testat Transfăgărășanul cu trei mașini din gama celor de lux (Aston Martin, Ferrari și un Lamborghini). La final, Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatori, a catalogat Transfăgărășanul drept cel mai frumos drum din lume.
Acum o săptămână, cei de la Lamborghini au publicat videoclipul realizat ca urmare a vizitei lor pe Transfăgărășan. „Traseul urcă prin cei mai înalți munți ai României, oferind peisaje care îți taie respirația cu schimbări rapide de peisaj, trecând de la suprafețe aride la văi verzi“, au publicat cei de la Lamborghini alături de videoclipul realizat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   (-)

   Bah motoretu, eu nu m-am indoit niciodata de “inteligenta” ta, da’ nu-mi dau seama de ce tot timpu’ te comporti ca prostu’?….

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact