Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Indemnizaţiile pentru creşterea copilului, plafonate la 1800 de euro

Indemnizaţiile pentru creşterea copilului, plafonate la 1800 de euro

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a anunţat, duminică seară, că indemnizaţiile pentru creşterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro. Ea a menţionat că în maximum două săptămâni va fi finalizat un proiect de OUG în acest sens.

„Vom intra cu celeritate şi în aceste indemnizaţii. Rândul trecut a apărut această poveste când noi nu eram pregătiţi cu legea, lucram la Legea salarizării, dar în acest moment s-au lucrat deja toate variantele. Am ajuns pe varianta finală, în sensul că vom plafona indemnizaţia la maximum cât este în Europa la ora actuală, adică 1800 euro, cât are Germania. Peste 1800 de euro nu mai poate să ia nimeni”, a spus Olguţa Vasilescu, la Antena 3, citată de Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1121

Comentarii

3 comentarii

Anonymus

Acum 6 ani

prima decizie corecta pe care o ia Tante :) si trebuia luata de mult timp nu doar acum...
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

In sfarsit un "+" pentru guvern ... Speram si la altele, desi sunt cam sceptic :(
Raspunde

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 6 ani

Mai grasa "capra" vecinului nu-i asa, săracilor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus