Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

FOTO Ministrul Daea, la Jina: ''Să aveți grijă de oi și să aveți încredere în Guvern''

FOTO Ministrul Daea, la Jina: ''Să aveți grijă de oi și să aveți încredere în Guvern''

Ministrul Agriculturii, Petre Daea le-a transmis ciobanilor din Sibiu, duminică, la Jina să aibă grijă de oi, pentru că sunt extrem de valoroase.  Ministrul a fost primit cu aplauze la Jina și a stat minute în șir de vorbă cu cei prezenți și a ascultat problemele cu care aceștia se confruntă.  ''Să aveți grijă de oi și să aveți încredere în Guvern'', a spus Daea, invitându-i pe oieri să acceseze programul ministerului cu privire la suportul de un leu pentru fiecare kilogram de lână vândută.

20431359_487467054954204_3855857053340920634_n

Conform Agerpres, Daea, le-a povestit sibienilor și povața pe care a învățat-o de la bunicul lui. "Bunicul meu îmi spunea următorul lucru: copile, lâna e gaj pentru bancă. Și era asigurat un împrumut. Laptele de la oi se adună greu, din vârful muntelui. Carnea oii și brânza acesteia o mănâncă toți. Și bine fac, pentru că este buna și valoroasă”, le-a explicat ministrul Daea ciobanilor din Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș, prezenți la festivalul "Sus pe muntele din Jina".

Discursul ministrului a fost întrerupt de o pană de curent, însă acesta a continuat și le-a explicat participanților la manifestare ca "între om si natură există o legătură strânsă în mod deosebit prin crescătorii de ovine''.

Foto: PSD Sibiu

20429901_487466678287575_6472087185122833341_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 6 ani

O fo' bat, arză-l-ar focu sa-l arză! O beiut pana s-o pisat pe dansu si-o cast sub masa, de l-o lins cănii Danilutei, ai far' de stăpân....O vrut sa zacă : "Sa aveți grija de Guvern, si sa aveți încredere decat in oi" Ca alea nu va trădează niciodată, si va satisfac si toate "pohtele" chiat pochi pederasti fiind...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MM

Acum 6 ani

Cocardyel...brrr la ooY!
Raspunde

Gyunter dela Ooy

Acum 6 ani

Nie la monta la Popohaciu, boule!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Nie ma, la monta la Popohaciu, boule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus