Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Președintele Franței vine în România: 24 august

Președintele Franței vine în România: 24 august

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, este aşteptat la Bucureşti în 24 august, într-o vizită de o zi, după ce, în luna iunie, a acceptat invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, au declarat surse diplomatice citate de News.ro. Programul vizitei include întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Mihai Tudose, convorbirile urmând să aibă ca temă colaborarea bilaterală şi investiţiile franceze în România, inclusiv fabrica Airbus de la Ghimbav. Şi predecesorul lui Macron, Francois Hollande a vizitat România în 13 septembrie 2016, când, în afara întâlnirilor oficiale, programul său a inclus o vizită la Complexul Măgurele şi participarea la inaugurarea fabricii de la Ghimbav.

Anunţul referitor la vizita preşedintelui francez  a fost făcut în iunie, după întâlnirea celor doi şefi de stat, la Bruxelles, ulterior fiind luate în calcul datele de 21 august, 24 august sau 28 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Foarte bine, sa vie ca-i bine primit! Abia mai pupam si noi alte moaște, ca de cele saxone ni s-o cam acrit...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Glia stramoseasca

Acum 6 ani

S-a ne lase toti acesti straini in pace! Au profitat de pe urma noastra si a-u plecat cu bogatile tarii. PSD si domnul presedinte Liviu Dragnea trebuie sa faca programul de guvernare, s-a ne fie bine! Nu suntem lasati s-a dezvoltam tara din cauza acestor straini asupritori! Romanii si glia strabuna!
Raspunde

masochist

Acum 6 ani

Sa nu ne fure strainii! Vrem sa ne fure romanii! Sa fie cat mai agramati si tupeisti, eventual cocalari!Sa ne fure sistematic, dupa program ca sa ne dezvoltam asa cum am facut-o in ultimii 27 de ani si ei sa umple de bogatii asa cum au facut-o in acest timp! Traiasca partidul si conducatorul iubit! Ura!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus