X
statiunea-mamaia-plaja-1

Primarul Constanței vrea modelul Sibiului aplicat în Mamaia

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a spus marţi, la o întâlnire cu investitorii din turism, că anul viitor toate parcările din Mamaia vor fi cu plată. Primarul a dat exemplul Sibiului, Brașovului și Timișoarei, unde în centrul istoric parcările sunt cu plată. “Pentru anul viitor, vă anunţ de pe acum, toate parcările vor fi cu plată. Aşa cum mergem, de exemplu, la Braşov, la Sibiu, la Timişoara, peste tot toată lumea plăteşte un tarif pe oră. Vom face acelaşi lucru. Evident, pentru angajaţi vom face o politică de preţ mai mică pentru că este un transport de necesitate şi vom dubla această politică cu o politică de punere în acord a reţelei de transport în comun în funcţie de angajaţii pe care dumneavoastră îi aveţi”, a transmis primarul Constanţei, citat de News.ro.

Preşedintele FPTR, Mohammad Murad, a propus ca turiştii să fie exceptaţi de la plata parcării, iar aceasta să fie achitată doar de către constănţeni, considerând că turistul care vine şi achită cazarea nu mai trebuie să achite încă o taxă. ”M-aş bucura să avem nişte parcări speciale pentru constănţeni încât să dăm prioritate turiştilor. Sunteţi de acord că cei care vin din Botoşani şi stau la hotel trebuie să aibă prioritate înaintea constănţenilor? Şi atunci mai bine să fie plata pentru constănţeni. Cei care vin, plătesc hotelul cu 300 de lei, nu este normal să plătească încă o taxă. Nu este normal să taxăm turistul în orice mod şi în orice face”, a afirmat preşedintele FPTR.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  c

  Dl Bratu,

  suntem satui de titluri bombastice care nu au o legatura concreta si coerenta cu articolul. Sibiul e mentionat pe langa alte orase si nu e un exemplu punctual e un unul general.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  a

  1. “pentru angajaţi vom face o politică de preţ mai mică ” dar de ce nu se dau aprobari de constructie pentru activitati (societati comerciale, institutii) care sa-si prevada parcari in curte?
  2. sa pui turistul sa tot umble dupa tichet de parcare mai bine il alungi, chiar, de ce nu il taxezi forfetar procetual la cat consuma (stat la hotel, mancat la restaurant, delfinariu etc.)?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mutu de la manutanta

  Unii nu mai stiu cum sa ne jecmaneasca! Daca sasu a avut ideea cu parcari platite si ridicarea masinilor parcate neregulamentar, hop si urmasul lui Mazare, adica dl. Decebal Fasole… Noroc cu turcul sau tatarul, ce-o fi, care are idei mai bune…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact