Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Un bărbat a făcut scandal la Spital apoi a înjurat și amenințat că bate polițiștii

Un bărbat a făcut scandal la Spital apoi a înjurat și amenințat că bate polițiștii

Polițiștii sibieni au sesizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiului, care au deschis un dosar penal, după ce un bărbat violent a făcut scandal în Spitalul Județean apoi a amenințat că bate oamenii legii.

Evenimentul s-a petrecut în data de 2 august, în jurul orei 06:00, când Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în incinta Spitalului Judeţean Sibiu – UPU, un bărbat are un comportament violent în sala de aşteptare a secţiei spitalului.

”Bărbatul a continuat să aibă un comportament agresiv verbal faţă de cei prezenţi şi după sosirea poliţiştilor la faţa locului şi a refuzat să işi prezinte datele de identificare, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu. În sediul unităţii de poliţie, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vecerd, jud. Sibiu, sancţionat contravenţional pentru  proferarea de injurii, expresii jignitoare şi vulgare în unitatea spitalicească. Acesta a continuat să aibă un comportament recalcitrant, agresiv verbal şi faţă de poliţişti şi l-a ameninţat pe unul dintre agenţii de poliţie cu acte de violenţă”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Drept urmare, poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu care a deschis un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

În baza delegării procurorului de caz, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au efectuat verificări şi investigaţii în urma cărora, în data de 3 august,  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunerile legale formulate în cauză privind săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii sibieni sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

cea mai aspra pedeapsa pt ultraj si ce mai gasiti

Acum 6 ani

urangutanii astia trebuie pusi cu botul pe labe si domesticiti cata vreme ei nu folosesc alte solutii decat violenta, inclusiv fata de politie, ce sa mai zic de un om de rand. Merita o corectie si niste zile la racoare sa reflecteze , desi m-as indoi ca are ceva in cap.
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

S-ar putea ca in puscarie sa ii mearga mai bine decat in bordeiul de acasa. Munca silnica ar trebui !!!
Raspunde

Mare prostie

Acum 6 ani

Dar daca acel barbat a asteptat vre-o 4-5 ore la Urgenta? Daca nu cumva l-au lasat nervii cand o vazut cata indolenta este in Spitalul Judetean?
Raspunde

Roxana

Acum 6 ani

Cu siguranta a ajuns acolo cu o problema de sanatate, nu din placere! Dar cum la urgenta nu te prea baga nimeni im seama, stai acolo cu orele, nu poti sa deranjeti pe "doctori" din sala lor de dormit, iti iesi din fire. Gresala lui a fost ca el trebuia sa cheme Politia pentru dreptul lui si sa nu fie violent cu Politia. Dar referitor la personalul din Spital, imi pare rau, dar chiar merita!!! Sa te fereasca D-zeu sa ajungi in spital, mori cu zile din lipsa de indiferenta, lipsa de profesionalisim, superficialitate si hotie!!!!!
Raspunde

Wtf

Acum 6 ani

Ai dreptate referitor la actul medical din Romania, dar asta nu scuza comportamenul violent. Atunci hai sa ne batem la spital, la hipermarket, in parcare sau oriunde ne lasa nervii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus