Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Șoferul fără permis al unei mașini fără ITP și RCA a provocat un accident grav la Cârța

Șoferul fără permis al unei mașini fără ITP și RCA a provocat un accident grav la Cârța

Șoferul unui autovehicul înmatriculat în Brașov, care nu deținea nici documente care să ateste Inspecția Tehnică Periodică a mașinii și nici asigurarea obligatorie, a provocat un accident grav în această dimineață la Cârța.

În vârstă de 24 de ani, șoferul nu deținea permis de conducere și s-a angajat într-o depășire neregulamentară, după care a lovit o ală mașină care circula regulamentar spre Brașov.

Conform primelor date oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, în urma impactului au fost rănite trei persoane, șoferul și doi pasageri din mașina care circula regulamentar. Toți sunt sibieni și la momentul transmiterii acestei știri sunt transportați la spitalul județean din Sibiu.

Reprezentanții ISU Sibiu spun că cei trei răniți au suferit mai multe traumatisme, însă sunt conștienți.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

(-)

Acum 6 ani

....hmmm....Ținutul "boilor" in "Tara cartofului"....
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

era sas ?
Raspunde

el

Acum 6 ani

Bine ca nu era oltean!
Raspunde

Nicolae Tarcea

Acum 6 ani

Si in acest caz victimele unui astfel de accident rutier pot primi despagubiri cu sprijinul Centrului European de Despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724.
Raspunde

Ionut

Acum 6 ani

De ce nu verifica nimeni postarile si sterge publicitatea? Tarcea asta cu despagubirile lui e cel mai mare spamer. Apare la fiecare stire despre vreun accident cu victime
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus