Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO și FOTO Ploile de după caniculă au inundat străzile din Sibiu. Pepenii din piața Rahova au ajuns să plutească

VIDEO și FOTO Ploile de după caniculă au inundat străzile din Sibiu. Pepenii din piața Rahova au ajuns să plutească

Aversele de ploaie care au căzut în această după-amiază peste Sibiu au dus la îngreunarea traficului auto pe mai multe străzi din oraș, dar și la intrarea dinspre Șelimbăr.

Ploaia căzută luni după-amiază a depășit capacitatea canalizării pluviale de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare – Bâlea – Moldoveanu. Apa a refulat din canalizare inundând sensul giratoriu, dar și o parte a străzii Moldoveanu. La fel, canalizarea pluvială nu a făcut față nici în ”groapa” de la intersecția străzilor Rennes și Zaharia Boiu, unde circulația a fost îngreunată de apa strânsă pe carosabil. Pe strada Maramureșului apa a acoperit carosabilul, deoarece canalizarea pluvială nu a mai făcut față cantităților de apă. O bandă de circulație de pe Vasile Milea, strada Turda (către Zona Industrială Vest), dar și strada Ștefan cel Mare au fost, de asemenea, acoperite de apă.

Pentru ziua de luni, meteorologii au emis mai multe atenționări pentru mare parte din țară referitor la fenomenele de instabilitate. Cu toate acestea, la Sibiu ploile se vor opri. „De mâine nu va mai ploua decât în zona de munte. Vremea va deveni din nou călduroasă”, anunță reprezentanții Centrului meteorologic de la Sibiu.

Strada Turda. Sursa: Octavian Soare/Info Trafic Sibiu Strada Turda. Sursa: Octavian Soare/Info Trafic Sibiu

Actualizare 16:30. Strada Petru Rareș, din Șelimbăr, a fost de asemenea inundată, spre nemulțumirea locuitorilor care susțin că astfel de evenimente au loc de aproape șapte ani, după fiecare ploaie mai însemnată.

petru rares 1 petru rares 2

Inundațiile nu au ocolit nici Piața Rahova. Sectorul amenajat pentru vânzarea pepenilor a fost inundat, astfel că o parte din fructe au început să plutească.

pepeni 3 pepeni 2 pepeni 1

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

30 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Sibiul ancepe sa semene cu calarasiul si teleormanul decat mandria sibieniilor e m-ai mare, pai merita sa ami stric bmwul pe drumuriile voastre de doi banii?!?
Raspunde

Daniela Ciocanea

Acum 6 ani

Nu merita Ionut! De obicei, posesorii de BMW care se trag (in paranteza fie spus, unii, încă nu s-au tras de tot) de unde te tragi tu, il folosesc pe post de icoana si se roagă la ea
Raspunde

sofer

Acum 6 ani

vin olteni cu toate cotele de BMW expirate sa se dea mari pe aici, din pacate ne uitam cum de mai iau ITP cateodata, ca sunt copate pe sub vopsea sau polish. incet incet vom prinde 50 de ani cand maramuresului este inundat la ploaie.
Raspunde

StradaFagului

Acum 6 ani

Pe www.facebook.com/stradafaguluisibiu puteti vedea cum arata Strada Fagului si in ce conditii trebuie sa traiasca locuitorii acestei strazi.
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Ce bine ! Ii mai spala pe sasii aia besinosi, ca put !
Raspunde

sibianul realist

Acum 6 ani

Sa ne amintim o melodie: Curca pe valuri...
Raspunde

xyz

Acum 6 ani

Ionut Vl, eu zic sa repeti cateva clase din scoal generala. "antotdeauna, ancepe" ?!? Întotdeauna la început se foloseste "î" nu "â", dar asta nu o stiu decat cei cu scoala :))). De ce naiba nu ati ramas acasa la voi, sa va dati cu BMW-urile voastre vestite prin straturile de praz?!?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dumitru Bucuresteanu

Acum 6 ani

Imi place ca toti va axati pe gramatica si modul de expunere a lui ionut vl, insa unul dintre voi, sibieni mandri, nu ati recunoaste ca are mare dreptate. Indiferent de ce masina ai avea, pe mare parte din strazile urbei voastre, si a noastre, mai nou, trebuie atentie sporita. Noroc cu jaloanele de la scoala de soferi, ca altfel dai un sfert din venit numai pe readus suspensiile masinii la linia de plutire (ati inteles aluzia sper... daca nu, ca un pont, asa: vezi inundatia dupa ploaia de ieri)... Sau va atacati doar ca se iau altii de "cel mai oras fain"?
Raspunde

ghiunter de la stana

Acum 6 ani

L voi la Bucuresti cand ploua , capacele de canal incep dsa pluteasca si devin un pericol mortal pt. amarestenii care circula pe jos... Cine s-a gasit sa vorbeasca!!!
Raspunde

Eatmyshit

Acum 6 ani

Bucuresteanu Dumitru, ce te opreste sa te intorci de unde ai venit? La barfa si vorbit aiurea,nu va intrece nimeni, cand e vorba de munca, va trageti in spate.
Raspunde

Fuall

Acum 6 ani

Sunt foarte curios mai Mitica Bucuresteanu , cu ce te ocupi tu in Sibiu... Ai inteles aluzia, nu?? "Ocupi" E funny cum veniti voi in Sibiu , cu aere de smecheri, bucuresteni, sudisti , pusi pe fapte mari , si dupa cativa ani va alegeti cu BMW ul stricat din cauza gropilor din Sibiu si saraci lipiti , ca smecheria nu tine de foame... E plin Ardealul de voi , se sudisti parliti care n-au o chifla in burta, dar tari in clanta.
Raspunde

ovidiu

Acum 6 ani

Daca ne intoarcem in timp acum 10-15 ani dupa ploaia de ieri tot Sibiul ar fi fost inundat. Se vede clar ca progrese in infrastructura s-or facut si se vor mai face iar problemele pas cu pas eliminate. Clima se schimba si ea de asemenea cu averse de ploaie insemnate an de an, iar atunci proiectarea canalizarii trebuie si ea adaptata. Numa bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus