X
parc loc de joaca coposu (5)

Aparate de street-work și fitness: parcul de pe Corneliu Coposu va fi reamenajat

Zona verde aflată pe fosta fortificație de pământ a orașului, delimitată acum de bulevardul Corneliu Coposu și strada Gimnasticii va fi reamenajată.

Iar pentru reamenajare, Primăria a lansat o procedură de achiziție publică în vederea întocmirii documentației tehnice necesară lucrărilor. „Reamenajarea parcului, prin crearea de alei pietonale pavate, scări de acces, montarea de mobilier urban: gard viu împrejmuitor, bănci, coșuri de gunoi, precum și aparate de street-work și fitness, ansambluri de joacă“, este modul de definire a temei de proiectare, solicitată de Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Sibiu.
Caietul de sarcini al procedurii mai cere ca echipamentele și ansamblurile de joacă și recreere „să completeze mediul natural și să nu intre în conflict cu acesta“, iar copacii existenți să fie menținuți. Viitorul parc va fi dotat și cu un sistem de iluminat public, iar proiectul final va trebui vizat de un arhitect peisagist și de către unul acreditat de Ministerul Culturii.
Pentru întocmirea acestei documentații, Primăria a alocat un buget de 12.600 de lei, fără TVA. Societățile interesate de întocmirea acestei documentații își pot depune ofertele până la sfârșitul acestei săptămâni.

parc loc de joaca coposu (4)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    a

    ma ingrozesc, acesta nu e monument istoric? o data l-au taiat/subtiat ca sa faca si un trotuar pe partea sudica a bulevardului Coposu, (cati merg pe el, pe acest trotuar?) acuma il vor imbraca cu betoane (precum podurile de beton cu balustrade de fier din Sub Arini), apoi il vor darama, ca ce a mai rams din el, apoi vor construi iar o cladire gen “spital” ca cel de pe independentei, apoi caldirea va fi transformata in apartamente (dezvoltatorii?) apoi se vor defrisa altele ca trebuie parcari… apoi va aparea o placuta “aici a fost o lucrare de pamant…”

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact