Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibienii sunt chemați la un mic recensământ. Al celor care se încălzesc cu lemne

Sibienii sunt chemați la un mic recensământ. Al celor care se încălzesc cu lemne

Pentru a răspunde noilor prevederi legislative din Codul Silvic, administrația locală lansează un apel către locuitorii municipiului Sibiu, pe care îi îndeamnă să anunțe dacă la iarnă intenționează să se încălzească cu lemne de foc.

„Primăria Sibiu are obligația să transmită către Direcția Silvică Sibiu până în data de 16 august o situație cu cantitățile estimate de lemn necesare sibienilor care utilizează acest tip de încălzire a locuinței în sezonul rece 2017-2018. Realizarea acestei statistici este importantă pentru consumatori deoarece în funcție de această situație Direcția Silvică Sibiu va aproviziona cantitățile necesare ce pot fi cumpărate ulterior de populație“, arată reprezentanții administrației locale într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. Adresa în care sibienii sunt rugați să specifice cantitatea estimată de lemn de care ar avea nevoie trebuie trimisă în atenția Serviciului Patrimoniu până pe 16 august 2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno si voi acum, ca suntem "ciobeni" din Marjinime, ori "olteni" prazari, de can' ne-am mutat in Sighi am avut cu totz un sangur gând, o sangura voința: sa ne trajem viloi de neam prost ca sa moare de ciuda totz vecinii! S-apa' ce-i daca n-avem bani s-o terminam, n-avem bani de gaz, furăciunea sa trăiască si pădurile-s aproape... Mândrii ca suntem Rromani!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus