X
accident

Accident pe Calea Dumbrăvii. Un motociclist a ajuns la spital

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Calea Dumbrăvii din Sibiu, în urma căruia un motociclist a fost rănit.

De vină pentru producerea accidentului este o șoferiță de 32 de ani din Sibiu, care nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulație și a lovit un motociclist care circula regulamentar.

În urma impactului, motociclistul, în vârstă de 27 de ani, din Sibiu, a fost transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale.

Traficul în zonă este restricționat pe o singură bandă.

Sursa: Info Trafic jud. Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Willy

  Cu cateva minute inainte de accident doi motociclisti depaseau periculos si fara logica masini pe Calea Dumbravii si prin sensul giratoriu din Piata Aurel Vlaicu. Unul dintre ei care ducea pe antebrat o casca chiar s-a bagat fara sa se asigure in fata unui autobuz tursib care-i venea din spate si care mai avea putin si il strivea.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sofer

  ce se intampla cu instructorii auto ? tot mai des vad elevi cu instructori care fac o gramada de manevre gresite. pe unele le inteleg ca nu le stiu, dar oare instructorii le explica? ca si in cazul acela se pare ca domnisoara a vrut sa faca stanga pa o strada alatuara schimband 2 benzi !!! foarte rar mai vad soferi care se incadreaza din timp pe banda potrivita sa faca o manevra !!! daca dormiti sau visati sau butonati la telefon va rog eu frumos trageti pe dreapta pana va terminati activitate si apoi va puneti la drum !!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sibian

   Lasa-i ca de la 1 septembrie cica se introduce legea ca instructorii trebuie sa aibe firma unde sa aibe sali pentru legislatie si tot ce trebuie..nu mai pot profesa doar asa…..poate asa raman doar cei care sunt intradevar instructorii….si nu toti cu toate harburile de masini.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Andrei

    […cu toate hârburile de mașini…], precum Liviu Galață avea prin anul 2001. De acord. De asta mi-am picat și eu examenul pe atunci, având pe susnumitul instructor, și cu al carui hârb de Dacia 1310 mă chinuiam de 2-3 ori să îl bag în a viteza a doua. În plus, 30 ore de conducere plătite, din care făcute doar 15, atenție! (din care jumate povesteam), in pofida faptului că aveam zero experiență în condus. Ba mai primeam și coate în braț, la fiecare groapă mai mare pe care nu eram în stare să o evit (era plin Sibiul pe atunci, prin era Condurat). Să mă trezesc la examen că mi se cere o manevră (garare cu spatele) pe care nici nu o exersasem măcar o dată în trafic, ci doar în poligon, cu jaloane.
    Așa făceau unii școala de șoferi pe atunci. Trist, periculos, dar adevărat.
    Din păcate susnumitul a instruit elevi până în ziua de astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact