X
tudose

Tudose: Suntem datori să spunem românilor care sunt băncile unde există pericol să-şi ţină banii

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că va face publică lista băncilor care declară că nu au profit, deoarece este dator să spună românilor care sunt băncile unde există pericol să-şi ţină banii în depozite.

”Dacă băncile nu-şi vor regla comportamentul faţă de România şi faţă de români, cred că suntem datori să spunem românilor care sunt băncile unde există pericol să-şi ţină banii în depozite. Dacă o bancă nu are profit şi va continua să nu facă profit, înţeleg că are o problemă”, a declarat premierul Mihai Tudose citat de Mediafax.

El a evitat să ofere un termen la care să publice lista băncilor care nu declară profit. ”Să vedem cum vor înţelege domniile lor să intre în legalitate”, a afirmat Mihai Tudose.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, ne-ar ajuta si o lista a multinaționalele din domeniul de retail, care vând “moka” si abia își duc existența, “săracii”….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Alzara 1918

   Eu ziccăcomunistu ‘ ăsta să nu se mai lege de bănci ; plătim noi comisioane ,dobânzi şi impozite ; măcar profitul neimpozitat să le rămânp şi lor ,sărmanii .

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  interesul poarta fesul

  O sa ne zica acum sau dupa ce-si face partidul bancile proprii? Cine o sa dea banii ptr acele banci alde psd? israelieni cumva?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  de fapt tudose amentinta voalat bancile ca le face antireclama. probabil ca are anumite interese. nu cred ca-l intereseaza daca bancile platesc sau nu impozite in ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact