X
prefect consul al germaniei foto prefectura

Germania are un nou consul la Sibiu

Hans E. Tischler este succesorul lui Judith Urban în biroul Consulatului Germaniei la Sibiu.

Anunțul nu a fost făcut oficial de către reprezentanții părții germane, însă Hans E. Tischler a avut deja mai multe întâlniri cu oficialitățile locale. În plus, a asistat și la evenimente care vizează comunitatea germană, după cum a fost cazul autoturismului donat Spitalului Carl Wolff din Sibiu. “Am sosit doar de câteva zile, am multe de învățat și o fac cu plăcere”, a declarat, în cursul zilei de marți, noul consul al Germaniei la Sibiu, la întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Lucian Radu.
Reprezentanții Instituției Prefectului au arătat că cei doi oficiali au fost de acord că turismul va juca, în continuare, un rol esențial în dezvoltarea economică a județului, ”investițiile în acest domeniu fiind o oportunitate pentru oamenii de afaceri români și germani“. „Din punct de vedere industrial, stăm foarte bine. Există investitori germani importanți, care au creat mii de locuri de muncă. Suntem un județ stabil, cu o balanță comercială pozitivă și cu perspective de dezvoltare”, i-a comunicat prefectul, potrivit comunicatului de presă emis de instituția pe care o conduce.

Judith Urban a fost consul al Germaniei la Sibiu din luna ianuarie a anului 2014, după ce Consulatul General al Germaniei a fost desființat, în locul acestuia funcționând Consulatul Germaniei la Sibiu, o instituție cu o organigramă restrânsă.

Foto: Instituția Prefectului Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Gyuntar dela Ooy

    Bah, io’ criez c-atz vrut sa scrietz Hantz Dorf, c-amu Sighiu seamănă mai degrab’ c-un sat oltenesc o tzar’ mai mărișor…

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact