X
universitatea-quot-lucian-blaga-quot-scoate-spre-ocupare-aproape-1200-de-locuri-la-admiterea-din-toamna-33752

Peste 1700 de locuri libere la ULBS la admiterea din toamnă. Cele mai multe sunt la Științe Socio-Umane

Aproape 800 de locuri pentru programele de licență și aproape 1000 la master vor fi scoase la concurs de Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu, la sesiunea din septembrie.

Dintre cele 789 de locuri disponibile la licență, doar 80 sunt la buget. În urma sesiunii din luna iulie, cele mai multe locuri disponibile au rămas la Facultatea de Științe Socio Umane, respectiv 251, din care 6 sunt la buget, la Facultatea de Litere și Arte sunt 137 dintre care 26 la buget, iar la Inginerie 115, toate fiind locuri cu taxă. Locuri fără taxă mai sunt la Teologie (24), Științe (20), Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului (ȘAIAPM), 4 locuri.

Pentru programele de master sunt disponibile 988 de locuri, dintre care 273 sunt la buget. La Facultatea de Științe Socio Umane mai sunt disponibile 181 locuri (23 bugetate), în timp ce la Drept și la Litere și Arte sunt libere 68, respectiv 63 de locuri.

„O situație specială este la Facultatea de Inginerie. Deși s-a organizat sesiune de admitere în luna iulie, rezultatele nu au fost afișate, urmând ca toate dosarele – cele din vară și cele care urmează să fie depuse în septembrie – să fie analizate la finalul sesiunii a doua, când se vor stabili cei 420 de viitori studenți la master”, spun reprezentanții ULBS.

Înscrierile sesiunii de toamnă la ULBS vor debuta în 5 septembrie, cu Facultatea de Științe Economice. Calendarul admiterii pentru fiecare specializare în parte poate fi consultat aici.

Cei care doresc să se înscrie la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS au la dispoziție oferta educațională completă pe site-ul Universității „Lucian Blaga’ din Sibiu aici.

Ulbs ulbs

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, ați înființat la ULBS si-o secție de Ingineria Căpșunilor, ca pe piața muncii-i nevoie stringenta de astfel de “specialiști”?…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Voichita SB

  Universitate de 2 lei, 0 valoare, 0 viitor! Plina de olteni analfabeti si rapciugosi! Ar trebui inchisa! Universitate de locul 70 in tara! Rusine tuturor increngaturilor si rudelor care lucreaza acolo, O colcaiala purulenta tipic sibiana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact