X
atm

S-a rușinat când și-a văzut poza distribuită pe internet. Tânărul care a furat 2.500 de lei dintr-un bancomat a returnat banii | VIDEO

La câteva ore după ce polițiștii sibieni au apelat la sprijinul mass-media pentru a răspândi imaginile cu un tânăr care, acum trei luni, a luat 2.500 de lei dintr-un bancomat și nu i-a mai predat proprietarului, eroul acestei povești s-a prezentat la sediul Poliției.

Tânărul care în dimineața zilei de joi, 18 mai 2017, a trecut pe lângă un bancomat de pe strada Lungă, din Sibiu, bancomat care tocmai eliberase cu întârziere suma de 2.500 de lei, s-a prezentat singur la Poliție. Reprezentanții acestuia instrumentau un dosar penal ca urmare a faptului că cei 2.500 de lei găsiți în bancomatul de pe strada Lungă nu au fost returnați proprietarului sau poliției în termenul legal de zece zile.
De față cu polițiștii, tânărul i-a înmânat femeii căreia îi aparțineau banii suma de 2.500 de lei. Iar aceasta a decis să își retragă plângerea penală, astfel că tânărul a scăpat fără nicio pedeapsă.

„În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa. În dosarul penal întocmit în urma plângerii depuse de victimă și în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, a intervenit împăcarea părților astfel încât bărbatul nu va mai răspunde penal pentru fapta săvârșită“, se arată într-un comunicat emis de polițiștii sibieni.

 

Reamintim faptul că în cursul zilei de marți, 22 august, polițiștii sibieni au emis presei locale un comunicat în care anunțau faptul că în primăvara acestui an, o persoană necunoscută de sex masculin și-a însușit pe nedrept suma de 2.500 de lei. Potrivit imaginilor transmise de polițiști, suma de 2.500 de lei a fost solicitată de o femeie, care după câteva zeci de secunde de așteptare, a intrat în sediul băncii care adăpostea bancomatul, pentru a cere explicații. La câteva secunde mai târziu, a apărut și tânărul respectiv, cu intenția de a scoate bani. Când a văzut, însă, că în fanta bancomatului era deja o anumită sumă de bani, s-a asigurat că nu este urmărit de nimeni, a băgat banii în portofel și a plecat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ion

  jocurile de noroc de acolo sunt focar de intractori. Ar trebui interzise. Nefericitii dependeni devin inffractori cand ies de la jocuri si vor sa faca rost de bani sa bage in continuare. Trebuie tot timpul sa fiti atenti cand mergeti la banca sau schimba valutar si sunt jocuri de noroc in apropiere. Ticalosii au nevoie de bani si urmaresc lumea si caute pe cine sa insele sau sa fure. Am patit-o de 2 ori .
  Prima data in Turnisor niste nenorociti au inercat sa provoace accident , frinau fara motiv in fata mea dupa ce au iesit de la jocuri de pe Alba -iulia. Si a doua oara m-a urmarit un fraier dupa ce am schimbat bani in terezina la casa de schimb de langa jocuri.

  Jocurile de noroc trebuie interzise. Distrug familii, dependenta ii duce la infractuni si pe alti nevinovati ii face cu inima si lasa cu pagube.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  altfel spus il bati pe unul pe strada sau ii furi banii si daca te intelegi apoi cu el scapi basma curata si poate si cu avantaj daca ai reusit sa inmultesti banii pana cand ii dai inapoi… vai si amar de ea justitie si tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact