Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

L-ați văzut?  Un minor de 15 ani a dispărut de la o stână

L-ați văzut?  Un minor de 15 ani a dispărut de la o stână

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 15 ani care a plecat fără știrea părinților de la o stână de pe raza localității Târnava.

Dispariția a fost semnalată de către mama sa, în 27 iulie. Aceasta a sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu spunând că fiul ei minor, LINGURAR CĂTĂLIN MARIUS, în vârstă de 15 ani, a dispărut de la de la o stână de pe raza localității Târnava.

Semnalmente : înălțime-1,60 m.; greutate-50 kg.; păr negru, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; fată ovală, ten creol, constituție atletică.

Semne particulare: nu are.

La data plecării, minorul purta o șapcă cu cozoroc de culoare negru cu roşu, un tricou de culoare maron; pantalon de trening de culoare albastru; bocanci.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 766

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus