X
puieti plantare cu verdele in sus (2)

Ajută și tu la creșterea unei păduri. Înscrie-te ca voluntar

În zilele călduroase de vară, ne bucuram când dădeam de umbra vreunui copac. Dar, ca să poată ajunge la maturitate, au nevoie de noi. Din acest motiv, membrii asociației „Cu Verdele-n Sus” organizează o acțiune de îngrijire a puieților plantați la pădurea de le Arpașu. Însă, pentru a putea curăța toate buruienile, ar mai fi nevoie de vreo 50 de voluntari. Plecarea are loc sâmbătă, 2 septembrie și se asigură transportul, o masă, apă și bună dispoziție.

Asociația „Cu Verdele-n Sus” a ajuns la cel de-al Vi-lea episod din seria „Să creştem o pădure!”. Acum, ar fi nevoie de 50 de voluntari care să li se alăture pentru acțiunea de îngrijire a Pădurii de la Arpașu din 2 septembrie. Aceasta presupune mobilizarea solului în jurul puieţilor (în vetre) cu sapa agricolă sau sapa de munte, spargerea bulgărilor, înlăturarea pietrelor și rădacinilor, precum și smulgerea buruienilor din jurul puieților.

Se vor asigura uneltele, transportul cu autocarul, apă, masă și bună dispoziție. Plecarea va fi sâmbătă, la ora 08.00 din parcarea Thalia, iar organizatorii recomandă voluntarilor să aibă la ei pereline de ploaie, cizme de cauciuc, pălării, cremă de protecție și un surplus de apă.

„Acţiunea de îngrijire din 02 septembrie 2017 reprezintă a şasea fază a proiectului <<Să creştem o pădure>> prin care ne propunem să transformăm un teren de două hectare de păşune neutilizabilă din comuna Arpaşu de Jos într-o tânără pădure de foioase. Bonus va fi un concert de gong tibetan, cu mulţumiri Simonei ”, transmit organizatorii.

Cei care doresc să ajute la creșterea unei păduri, se pot înscrie aici. Citește aici despre ultima acțiune de îngrijire a puieților din Arpașu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact