X
politia trafic sibiu

VIDEO – Cum reacționează polițiștii sibieni când văd doi șoferi trecând pe roșu

Un șofer din Sibiu a surprins pe Bulevardul Vasile Milea o scenă mai puțin obișnuită. Acesta a filmat cum doi alți participanți la trafic ignoră culoarea roșie a semaforului și fac stânga pe strada Vasile Aaron.

Interesant este că în trafic, câteva mașini mai spate, se afla chiar un echipaj al Poliției Rutiere. Aceștia au reacționat foarte prompt imediat ce au văzut manevrele interzise și au pornit girofarul demarând după șoferii care au trecut pe roșu.

Videoclipul a fost postat pe site-ul de profil Trafictube.ro de câtre utilizatorul Kata. De altfel, acesta are aproape o colecție întreagă cu șoferi trecând pe roșu în Sibiu sau efectuând manevre foarte periculoase.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Voinea

  Pariu că în pv apare alta faptă!!! Gen centura sau pieton care a trecut pe roșu!!! Iar amenda bineînțeles în buzunarul functionarului propriu !!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  de ce nu se poate modifica legea proasta care este acum si oricine sa poata trimite filmare cu problemele din trafic iar pe baza filmarii sa poata fi amendat soferul respectiv? sa vezi cum ar merge toti legal si frumos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact