Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Foto | Accident cu trei mașini pe Valea Oltului. Cinci răniți, dintre care doi copii

Foto | Accident cu trei mașini pe Valea Oltului. Cinci răniți, dintre care doi copii

Valea Oltului a fost blocată aproximativ 30 de minute în urma unui accident ce a avut loc între Brezoi și Călimănești, în care au fost implicate trei mașini. Accidentul a avut loc în jurul orei 16,30.

Potrivit polițiștilor, pe o ploie torențială și din cauza neadaptării vitezei, un Fiat a pătruns pe sensul opus, unde a acroșat laterial un Renalut apoi a lovit frontal un alt autoturism Renault. Trei persoane, ce se aflau în cel de-al doilea Renault au fost rănite ușor și alte două, din Fiat, au fost rănite mai grav.

accident valea oltului

Trei persoane, între care un băiat de șase ani și o fetiță de patru ani, au fost transportați la spital. Ceilalți răniți au refuzat să meargă la spital. S-a dat drumul la circulația normală la ora 17,30, după ce traficul a fost blocat pentru efectuarea cercetărilor la fața locului, apoi s-a circulat alternativ.

Tot astăzi, pe DN 7 au mai fost două ieșiri în decor, la km 230 și 207, fără victime.

accident valea oltului (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: valea oltului

Vizualizari: 5776

Comentarii

5 comentarii

Un sibian

Acum 6 ani

Chiar credeam ca trece ziua fara un accident grav pe jalea oltului. Oare s-ar fi intamplat asemenea accidente pe autostrada? Dar lasaaaa, mai important sa furi bani publici decat sa faci autostrazi vitale. Sibiu - pitesti, 120 km, o ora pe drum drept, fata de sb-vl-pitesti prin valea oltului si dealu negru, 160-170 km pe drumuri serpuite, periculoase, parcurse in 3-4 ore, depinde de trafic si noroc.
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Niciun BMW in toata tarasenia? Jenant!
Raspunde

Pop

Acum 6 ani

Totusi sunt putine accidente pe Valea Oltului , fata de cat de agresiv se conduce pe Valea Oltului . Iar Politia considera ca e suficient sa stea cu radarul la Boita si la Brezoi ... Asteptam autostrada ...
Raspunde

Geo

Acum 6 ani

Pe Valea Oltului ar trebui patrule permanente....sau stiu sigur ca ar incetini viteza de circulatie, de asta n-o fac !?
Raspunde

Hara

Acum 6 ani

Eu cred ca de vina este CODRUTA ca nu ii aresteaza mai repede pe astea cu autostrazile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus