Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FOTO – Britanicii au testat un Rolls Royce de aproape 300.000 de euro pe Transfăgărășan

FOTO – Britanicii au testat un Rolls Royce de aproape 300.000 de euro pe Transfăgărășan

Jurnaliștii publicației britanice EveningStandard au venit până la Sibiu la volanul unei mașini Rolls-Royce Black Badge Wraith pentru a vedea cum se comportă un automobil de lux, al cărui motor dezvoltă peste 620 de cai putere, pe ”cel mai frumos drum de condus din lume”.

Britanicii au preluat mașina din Munchen și au condus direct până în Sibiu, dornici să vadă cu ochii lor Transfăgărășanul despre care au auzit atât de multe.

”Rolls-ul are obiceiul de restrânge timpul și spațiul. Așa că, în loc să ne cazăm ne-am aventurat direct în munți, mai întâi urcând ușor, apoi mai abrupt, devorând ocazionalele linii drepte, observând cum copacii încep să dispară din peisaj pe măsură ce înaintam, făcând loc stâncilor uriașe. Wraith-ul absoarbe totul cu ușurință, lăsându-ne, dacă e să fim sinceri, cu sentimentul că drumul acesta a fost cam prea lăudat”, scriu jurnaliștii britanici.
Dezamăgirea inițială nu i-a împiedicat însă să se aventureze în ciuda semnelor clare de circulație care interziceau asta.
”Am ignorat indicațiile poliției și am înaintat prin dovezile unor recente căderi de stânci și avalanșe”.
rolls

Punctul final a fost Cabana Paltinu.

”Și așa se face că am sfârșit bucurându-ne de apus, respirând aer curat, apoi minunându-ne la stele. Amuzant că puteam face exact asta în Rolls, mulțumită faimosului său plafon înstelat cu sistemul Galaxy. Măcar de data aceasta e preferabil să stai afară. A doua zi urma să ne urcăm în mașină și să ne grăbim înapoi către Munchen. Chiar și acolo, în splendoarea celor mai frumoase priveliști ale României, o parte din noi număra orele până la plecare. Wraith-ul este genul acela de mașina”, au concluzionat britanicii.
rolls royce wraith

Sursa foto: eveningstandard.co.uk

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno, acum nu mai poate nime' zace ca, britanicii-s prosti cum ziceau dupa Brexit, ca doar si noi to' pe-acolo "testam" oaiele noastre si suntem recunoscutz pintru "intelijentza" nativa...
Raspunde

nostalgic

Acum 6 ani

Sa-i multumeasca lui Ceausescu pt. acest drum pe care isi testeaza magaoaiele...
Raspunde

!

Acum 6 ani

Asta ii masina noua a Olteanului Jonut 4 Lei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus