Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Director nou la Spitalul de Psihiatrie Sibiu

Director nou la Spitalul de Psihiatrie Sibiu

Spitalul de Psihiatrie Sibiu va avea de la începutul lunii septembrie un nou manager. Acesta va fi declarat în mod oficial zilele următoare. 

La concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului de Psihiatrie s-au înscris trei candidați. Printre aceștia o găsim și pe Florentina Denisa Nicoară, fosta directoare. Rezultatele concursului, cu notele au fost afișate pe site. În cazul în care nu vor exista contestații, din 12 septembrie, noul director ar fi Sebastian Ioan Stroia, conform informațiilor afișate pe site-ul spitalului.

Rezultatele s-au afișat încă de vineri, astăzi fiind ultima zi în care se mai pot depune contestații. Sebastian Ioan Stroia a obținut nota 9,04 la concurs, iar contracandidații lui Florentina Denisa Nicoară 8,32, iar Nicolae Marian Frățilă 7,61.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

locuri libere pentru pdl/pnl turcan,......si inca vreo 6-7,psd .....tot atitea,////usr primeste un pat in plus ca si fdgr!rezerva speciala pentru bunica mereu tinara fodor TOATE PENTRU POLITICIENI DIN SIBIU papapapapapa
Raspunde

mos

Acum 6 ani

na mariane ti-au tras-o pdlisti, ti-au promis functia dar au dat-o altuia ce teapă ai luat
Raspunde

Kelo

Acum 6 ani

Un cretin.Un nimeni in drum. Un incapabil care in profesia lui n-a demonstrat nimic. Cel mult își conduce mașina. Cum sa conducă un incompetent un spital? In afara de partid,cel recomanda? Un impostor care se bucura de un servicii temporar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus