Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Lufthansa a sărbătorit 10 ani de curse directe Sibiu-Munchen

Lufthansa a sărbătorit 10 ani de curse directe Sibiu-Munchen

Compania Aeriană Lufthansa a sărbătorit ieri, 3 septembrie, împlinirea a zece ani de când operează curse directe pe ruta Sibiu-Munchen.

Lufthansa a lansat ruta München – Sibiu pe 3 septembrie 2007, cu cinci zboruri pe săptămână operate de o aeronavă de tipul Dash 8-300.

Numărul zborurilor săptămânale ce conectează Sibiul de München a crescut de la 5 în 2007 la 19 în 2017. În prezent, cursele sunt operate de o aeronavă modernă de tip CRJ-900 cu 2 cabine de zbor, Business și Economy. Grupul Lufthansa, inclusiv Austrian Airlines, oferă 29 de zboruri pe săptămână între Sibiu – München și Sibiu – Viena, două dintre hub-urile din Europa preferate de călători.

„Timp de 10 ani, Lufthansa a conectat Sibiul la lume, iar lumea la Sibiu ", a declarat Antonio Tassone, Director General Lufthansa Group pentru România.

„Lufthansa a jucat un rol major în conectarea Sibiului cu restul lumii în ultimii 10 ani, atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru turism. Suntem mândri să sărbătorim un deceniu de zboruri Lufthansa la Sibiu și să contribuim astfel la creșterea economică a regiunii. În 2007, Sibiu a fost primul oraș din Europa de Est care a fost declarat Capitală Culturală Europeană, iar România a aderat la UE. Sibiul are una dintre cele mai dinamice economii din România și un nivel înalt al investițiilor străine. Acest zbor aniversar reprezintă o etapă importantă care simbolizează loialitatea și sprijinul pe care l-am primit de la pasagerii și partenerii noștri.”
„3 septembrie este ziua care marchează 10 ani de la operarea primului zbor al companiei Lufthansa pe Aeroportul Internațional Sibiu, prin lansarea rutei Sibiu – München ce conectează orașul nostru de întreaga lume. Succesul parteneriatului dintre Aeroportul Internațional Sibiu și compania Lufthansa se reflectă în dinamica pozitivă a traficului de pasageri înregistrat de-a lungul celor 10 ani pe această rută. Putem privi înapoi cu mândrie și în viitor cu speranță, întrucât pe parcursul acestui deceniu am reuşit să construim o relaţie solidă, bazată pe dialog şi conlucrare. Îmi exprim încrederea că, şi în perioada următoare, parteneriatul nostru va cunoaşte un ritm susţinut de dezvoltare, având la bază încrederea reciprocă, profesionalismul și respectul față de pasagerii noștri.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu oferă pasagerilor posibilitatea de a zbura zilnic direct spre München, compania Lufthansa operând 19 zboruri pe săptămână, respectiv 3 frecvențe de luni până vineri și 2 frecvențe în zilele de sâmbătă și duminică.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

zzz

Acum 6 ani

de 10 ani firma din articol(plus Austrian) tin Sibiul ostatic cu niste preturi absolut nesimitite
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Sh-apa' Primarele care-i, n-o fo'? Ca io stiu ca Martie, nu poa' sa lipsasca din post...
Raspunde

Jakob

Acum 6 ani

Pai, asa o hi Gyuntere dar esti un mare la..giu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus