Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Artiștii de la Brukenthal expun la Primărie

Artiștii de la Brukenthal expun la Primărie

Adrian Luca, Ilie Mitrea, Ioan Muntean, Andrei Popa, Cătălin Precup, Robert Strebeli sunt curatorii expoziției ce va avea vernisajul miercuri, 6 septembrie, la ora 18:00, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei. Aceasta va rămâne deschisă publicului larg până în 17 septembrie, sub numele „Who`s who”. 

Grupul Brukenthal von Studio s-a format în toamna anului 2016, cu scopul de a retrezi interesul publicului pentru artă și de a dinamiza scena artelor contemporane vizuale din Sibiu. Membrii săi sunt, în principal, restauratori, conservatori și muzeografi la Muzeul Național Brukenthal. Sunt, totodată, pictori, fotografi și curatori pasionați, care împărtășesc o perspectivă clasică asupra artei. Își doresc să ducă mai departe viziunea și moștenirea baronului Samuel von Brukenthal, fondatorul celui mai vechi muzeu din țară, care a susținut și promovat mereu artiști contemporani lui.

„WHO’S WHO” „este o expoziție de pictură și fotografie care își propune să prezinte publicului artiștii grupului Brukenthal von Studio, alături de o selecție de lucrări reprezentative pentru creația lor”, spun curatorii.

Expoziția face parte din proiectul „SIBIU | 2.10”, desfășurat de Asociația Brukenthal von Studio și inclus în Agenda Culturală a Municipiului Sibiu pe anul 2017. Acțiunea este cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus