Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Două grădinițe și două creșe noi în Șelimbăr. ”În cele două zone locuiesc familii tinere”

Două grădinițe și două creșe noi în Șelimbăr. ”În cele două zone locuiesc familii tinere”

Primăria Comunei Șelimbăr anunță că a deschis procedura de achiziție a două loturi de teren, pe străzile Pictor Nicolae Brana și pe strada Doamna Stanca, în vederea construirii a două grădinițe, două creșe și terenuri de joacă pentru copii.

Consiliul Local Șelimbăr a aprobat achiziția a 4.000 mp de teren pe strada Doamna Stanca și 3.000 mp pe strada Pictor Nicolae Brana.

”Oferta de cumpărare a terenului va fi făcută publică prin afișare pe site-ul Primăriei Șelimbăr, afișare la sediul Primăriei Șelimbăr, pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, va fi publicată oferta cu cumpărare de teren în mass-media locală. Ofertele pot fi depuse, începând cu data de 30.08.2017, până la data de 27.09.2017, la Registratura Primăriei Comunei Șelimbăr, str. Mihai Viteazu, nr. 234, de luni, până joi în intervalul orar 8:30 – 13:00”, se arată într-un anunț postat pe site-ul www.primariaselimbar.ro.
În bugetul din acest an, consilierii locali au alocat în acest scop 1,3 milioane lei, pentru achiziția a 3.000 de metri pătrați de teren pe strada Pictor Nicolae Brana și 1,7 milioane lei pentru terenul de pe strada Doamna Stanca.
”În cele două zone locuiesc familii tinere care au sau vor avea într-o perioadă scurtă de timp copii mici. Era nevoie de aceste investiții, sunt extrem de importante pentru locuitorii de aici, dar și pentru întreaga comunitate. Primăria și Consiliul Local au alocat în buget sumele de bani pentru cumpărarea în primă fază a terenurilor. Anul viitor vom demara licitația pentru proiecte, iar apoi vom începe ridicarea construcțiilor”, a anunțat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.
Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Măricuța

Acum 6 ani

E foarte important sa se urmărească cine va vinde și cu cat, normal ar fi prețul mai mic, daca va fi pe bune! Cu toate că după ce s-a întâmplat în primărie cred că le este frica sa o comită!
Raspunde

Calin

Acum 6 ani

Poate citeste si Huja:)))
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

da ala stie sa citeasca?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus