Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Acțiune a Poliției în Zona Industrială Vest. Șoferi prinși pe interzis

Acțiune a Poliției în Zona Industrială Vest. Șoferi prinși pe interzis

Poliția Rutieră Sibiu a desfășurat ieri o acțiune în zona Industrială Vest, urmărind în special circulația automobilelor pe contrasens.

Ideea acțiunii a venit în urma întâlnirii desfășurată săptămâna trecută între reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție și șoferii Turisb. Aceștia s-au plâns că de când baza societății de transport în comun s-a mutat în Zona Industrială, accesul în zonă este greoi din cauza șoferilor care circulă pe interzis, străzile în această parte a orașului fiind înguste și majoritatea cu sens unic.

Ieri Poliția Rutieră a trimis un echipaj în vecinătatea companiei Continental încă de la prima oră, primii sancționați fiind angajații companiei care și-au dus copiii la grădiniță.

În total, polițiștii au aplicat patru sancțiuni pentru circulația pe contrasens, o sancțiune pentru nerespectarea indicatorului de obligare, una pentru lipsa actelor și una pentru nepurtarea centurii de siguranță. Numărul avertismentelor a fost mai mare.

Angajații companiilor din zonă spun că este foarte dificil să ajungi dintr-un punct într-altul fără să încalci vreo regulă de circulație sau să fii nevoit să ocolești câțiva kilometri, întrucât în cea mai mare parte a Zonei Industriale străzile sunt cu sens unic. În plus, ele au fost proiectate în urmă cu mai bine de zece ani, infrastructura în acest moment fiind depășită. Spre exemplu, când au fost gândite străzile respective nu exista în plan nici baza Turisb și nici vreo grădiniță.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

ra

Acum 6 ani

Foarte bine. Sa nu cumva sa mergi un km in plus. Ar fi bine sa stea politia o saptamana iar pe ura sa facă controale permanente. Scuze au toti, sa facem ceva bine nimeni nu e interesat
Raspunde

Amice, esti idiot.

Acum 6 ani

un km in plus, de doua ori pe zi, pentru sute de masini vs dublu sens ?
Raspunde

strada

Acum 6 ani

Barcelona e de fapt o patura de asfalt fara nicio fundatie. O bataie de joc peticita. Normal ca nu poate trece busul, ca toate marginile drumului sunt difuze.. Si da, sensurile sunt gandite nu.
Raspunde

...

Acum 6 ani

Zona "dezvoltata" din pix de catre urbanistii din primarie, fara pic de viziune despre ce poate aduce viitorul. La fel cum au facut si in oras. Si "dezvoltarea" continua la fel de lipsita de viziune pana ce orasul va fi sufocat. Luati aminte la toate aceste efecte. Ele au niste cauze cat se poate de palpabile, izvorate din decizii dubioase luate acum zece+ ani. Nimeni nu i-a oprit atunci si vad ca si acum tot cu ei stam la carma orasului... Culegem roadele si vom mai avea de nu o sa putem duce...
Raspunde

altul

Acum 6 ani

Intre timp primarul nostru a devenit presedintele "lucrului bine facut". Nu fiti carcotasi, in Sibiu fabricile vachi au fost inlocuite cu altele noi, cu hale in care nu-ti mai degera picioarele langa strung.
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

Cartier nou, construit de la zero, in camp, cu strazi inguste de abia s-a facut un sens unic. Bravo, Keul!
Raspunde

sey than

Acum 6 ani

Nu condamn actiunea, dar drumurile acelea sunt o mizerie ordinara si suntem fraieri ca nu dam buzna peste oficiali sa-i luam de guler... In alta ordine de idei, nu cred ca trebuia ca politia sa stea pana in momentul in care soferii tursib au mers la ei sa se planga...puteau face aceasta actiune si din propria initativa. In alta ordine de idei, sa ne plangem si noi acum de soferii tursib si de comportamentul lor in trafic? sau de jegurile alea de autobuze care inainteaza cu 20-30 km/h pe bulevarde de fac coloana in spatele lor? (nu ca nu ar vrea soferul sa mearga mai repede, dar nu-i permite jaful de vehicul).
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno, ui' un articol cu dedicatzie! Dedicat cu o precizie chirurgicală "berbecutzalor" din multinaționale si care cred" ca munca pe platforma industrială vest le conferă drepturi speciale...Bravo TS!
Raspunde

...

Acum 6 ani

Antipatia ta pentru sclavii din multinationale si faptul ca au incercat sa mearga invers pe sens nu face cu nimic mai mica porcaria "ctitorita" acolo de cei ce tin cald fotoliilor din primarie. Auzi acolo: platforma industriala (deci facuta in camp deschis cu spatiu berechet) si totusi au drumuri cu sens unic!!! Trebuie cautati incompetentii care si-au dat cu subsemnatul pe planurile zonale de acolo si pedepsiti aspru
Raspunde

gigi

Acum 6 ani

si politia sibiu atata asteapta, sa te prinda pe interzis: suspendare carnet pe 3 luni + puncte de amenda in valoare de peste 900 ron. Baietzii asteapta ca un fraier, din cauza infrastructurii, semnalizarii deficitare, marcajelor lipsa, iluminarii lipsa etc sa faca greseala sa bage botu pe interzis! Ca sunt calare pe el! Distractie faina la sb, la fel ca peste tot in tara! Norma de amenda trebuie indeplinita, nu-i asa ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus