Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

ACTUALIZARE Accident grav cu 5 mașini implicate pe strada Lungă

ACTUALIZARE Accident grav cu 5 mașini implicate pe strada Lungă

Actualizare:

Polițiștii spun că din primele cercetări rezultă că șoferul unei mașini conduse în direcția Pieței Cibin a vrut să depășească o altă mașină care în acel moment viral la stânga. Cea de-a doua mașină a fost acroșată și proiectată în urma impactului în alte trei mașini parcate pe marginea stângă a drumului.

Pietonul rănit se afla chiar între două dintre mașinile parcate, el fiind prins la mijloc în accident.

Știre inițială:

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva minute pe strada Lungă din Sibiu. Nu mai puțin de cinci mașini au fost implicate.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu în accident sunt implicate patru autoturisme și o autoutilitară.

În urma impactului o singură persoană a suferit răni grave. Este vorba despre un pieton, care s-a trezit cu mașinile peste el. Persoana respectivă a fost prinsă între mașini și a primit îngrijiri medicale de urgență.

Polițiștii anunță că la această oră se fac măsurători pentru a se stabili modul în care s-a petrecut accidentul și cum au ajuns mașinile până pe trotuar.

Traficul în zonă este îngreunat, iar la intersecția cu strada Popa Șapcă este blocat complet.

Citește și Șoferul BMW-ului vinovat de producerea accidentului grav de pe str Lungă are 19 ani

21317547_1831845503522766_7731107913338902643_n

Foto: Info Trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

18 comentarii

Dracu

Acum 6 ani

"Nu mai putin de 5 masini au fost implicate". Adica cate? 100? 1000? Un milion? Eu nu stiu ce oligofreni raspandesc astfel de jocuri lingvistice imbecile. Si sunt peste tot in presa aceleasi expresii idioate. Felicitari jurnalistilor pentru originalitae. Sunteti varza baieti...
Raspunde

popa

Acum 6 ani

nu mai putin de 5 inseamna chiar 5 dar e cam greu de gandit pentru tine nu?
Raspunde

Nu mai pierfeti timpul

Acum 6 ani

Ce mai tot masurati, retardatul cu bmw "usa" e de vina, 10000 de euro pariu ca a vrut sa depaseasca, cota 1.10. Astia cu bmw sunt numai cocalari obositi, manelisti cu creier plat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Sa sti-ti ca baiatul cu bmw nu a patit nimic pentru ca e masina buna,chiar daca a facut el prostia aia macar e antreg ca de aia platesti pe calitate germana ca sa pateasca alti nasoale si sa scapi din situati deastea decat fierul se andoaie si se repara!!..
Raspunde

Papichullo

Acum 6 ani

@ionut cu bembeu m-ai înveselit cu comentariul tău. Ești foarte original in felul tău.
Raspunde

tractorist

Acum 6 ani

Sa-i vezi la Aiud pe cei cu bmw cate-si i-au la fundulet,de toti banii!
Raspunde

borcanul de militie

Acum 6 ani

se vede de pe tribuna bine. bmw smecher a vrut sa depaseasca in intersectie iar peugeot-ul se pregatea sa fac stanga pe popa spca. smecherul din pyla depaseste in intersectie ca sa a invatat la valcea la el in sat
Raspunde

logica

Acum 6 ani

Ar trebui ca astia care aspira la bmw-uri sa aibe la conducere si intrebari de logica , daca cineva face stanga ,incerci sa te duci prin dreapta lui daca este spatiu ,daca nu stai cateva secunde in spate , in niciun caz nu depasesti prin stanga
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

nu stiu ce rost au depasirile in oras... saracul pieton :(
Raspunde

Popi

Acum 6 ani

Singura tara din UE care nu are radare fixe este Romanica ! Probabil ca sa nu se amendeze politistii intre ei ...
Raspunde

Che

Acum 6 ani

Cretinul ăla cu BMW avea cel puțin 100 km/h , in concluzie nu avea cum să evite accidentul. Sa speram că va avea carnetul suspendat pe viață și dacă omul accidentat pățește ceva -vreo 10 anișori la mititica nu i-ar strica.
Raspunde

automobbilist

Acum 6 ani

probabil ca pietonul va fi gasit vinovat . la ora asta probabil se mai iau declaratii. sunt curios care va fi verdictul dat de "politie"
Raspunde

rex

Acum 6 ani

S-au adunat toti cocalarii la Sibiu, e plin de ei peste tot. Dezvoltatorii au construit blocurile alea imputite de langa malluri doar pentru genul asta de fraieri. Sunt curios cand v-a intra primul bloc in pamant la cata apa e sub ele ...
Raspunde

m

Acum 6 ani

Tot mai multi soferi tampiti. Calmati-va bah. @dracu E o expresie in limba romana, menita sa arate caracterul impresionant al unei fapte "nu mai putin de". Nu e joc lingvistic. Si nu e numai in limba romana. In engleza e "no less than".
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, oar' sa existe o legătura de interdependență intre marca mașinii si rolul de tâmpit pe care-l joaca omul?....
Raspunde

Adi

Acum 6 ani

Plin de giboni in trafic. Se dau ei mari ca sa demonstreze de fapt un stil de prost gust. Atitudine de rahat! Nu stiu ce e ala respect. Respectati niste reguli si comportati-va civilizat indiferent ca e vorba de trafic rutier sau alt domeniu.
Raspunde

Ionescu

Acum 6 ani

Bai Mirele, du-te si da-ti doua palme in fata oglinzii. Auzi la el, masina de calitate...intalnire de afaceri.... De cand viata unui om si integritatea corporala sunt mai putin importante decat "afacerile"? Pacat ca nu mai exista un Visinescu in ziua de azi pentru voi. Noapte buna .
Raspunde

un grup de turisti din valcea

Acum 6 ani

bah mirele, tu cand mergi la agentia de somaj dupa indemnizatie, mergi la o intalnire de afaceri asa-i ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus