Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Mâncare pe alese la „Foodie-street food cuisine”, de pe strada Cetății

Mâncare pe alese la „Foodie-street food cuisine”, de pe strada Cetății

Toamna aceasta vine cu surprize pentru sibieni și nu numai. Între 15-17 septembrie, cu mic cu mare, sunt invitatți să trăiască o experiență culinară la festivalul „Foodie-street food cuisine”, pe strada Cetății.

„Setea” de experiențe culinare va fi cu siguranță potolită la „Foodie – street food cuisine”, transmit organizatorii. Asta pentru că festivalul ce are loc în perioada 15-17 septembrie este alegerea potrivită pentru iubitorii conceptului de „street food”.

„Timp de trei zile, sibienii vor avea ocazia să guste un mix unic de gusturi de la cele douăsprezece branduri participante, iar totul se va desfășura într-o atmosferă cu ritmuri alese și concerte live cu trupe și artiști pe măsură. Va fi mai mult ca sigur un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-o locație unică, pe strada Cetății”, spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.

waffe

Diversitate, varietate și experiențe culinare de neuitat

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de „mâncare stradală”. Meat Busters, Coț Coț pe Roți, Delicii pe Roți, La Finca Alioli, Drunken Squid, Naked Potato, Jernoiu BBQ, Switch.Eat, SwitchMORN, Mr. Canolli, Das Grillmobil, Prosecco Street și Sucre îi așteaptă cu brațele deschise pe toți gurmanzi în 15, 16 și 17 septembrie.

burgeri

Concerte în Parcul Cetății

„Foodie – street food cuisine” nu înseamnă numai mâncare bună și atmosferă de excepție. În locația de pe strada Cetății sunt așteptați și iubitorii concertelor de calitate. În cele trei zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe de top din țara noastră. The Noise, Les Elephants Bizarres, Omelette, GOLAN, Yelllow și Sarmalele Reci promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului. Onoarea de a face „încălzirea” pentru concertele din 15, 16 și 17 septembrie, revine lui adub, Tutzi și Dj Camp Sauvage.

Mai multe detalii despre ”Foodie – street food cuisine” găsiți pe pagina de Facebook.

la Finca Alioli

Foto: organizatori

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, si credeti c-o sa le placa, deoarece am vazut ca adepților "Street food" le place sâmânța cu multa sare si băutura acea neagră care cică, spun specialiștii, îți "curată" ficatul?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus