Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Micile afaceri. 24fit, sala de sport dedicată femeilor și copiilor. „Vrem să fim un fel de social club al Sibiului”

Micile afaceri. 24fit, sala de sport dedicată femeilor și copiilor. „Vrem să fim un fel de social club al Sibiului”

Încă de când erau mici le-a plăcut mișcarea. Au făcut sport de performanță, dar părinții nu i-au mai lăsat și le-au zis să se apuce de școală. La câțiva ani de atunci, au devenit contabili, însă nu au renunțat nici la pasiunea lor pentru sport. Vorbim despre Silvia și Paul Muntean, soții care și-au deschis în urmă cu opt ani de zile propria sală de sport. De câteva luni, și-au mutat sediul și îi găsim pe Calea Poplăcii, la numărul 44, sub numele 24fit. Și cum sălile de sport sunt la tot pasul, ei au făcut ceva diferit: doar femeile și copiii lor pot face sport aici. Singurii bărbați care mai intră pe ușa sălii sunt soții acestora.

Silvia are 30 de ani, iar Paul 32. Încă de mici au făcut sport de performanță. Ea a făcut tenis de camp și el karate. Dar, la un moment dat, părinții le-au impus să se apuce serios de școală și să lase sportul de-o parte. Au făcut o pauză, iar după câțiva ani și-au deschis împreună o firmă de contabilitate. Însă, pasiunea lor pentru sport nu le-a dat pace. Visul lor cel mai mare era să aibă propria sală de sport. Au făcut cursuri de pregătire atât în țară cât și în străinătate, iar în 2010 au deschis 24fit. „Two for fit, adică e nevoie de noi doi pentru a fi în formă”.

sala sport silvia paul muntean micile afaceri

Mamele vin la sală cu cei mici

Din martie, s-au mutat pe Calea Poplăcii și în total, la cele 15 clase de sporturi diferite pe care le oferă participă în jur de 500 de femei. „În general, activitățile noastre sunt pe partea de aerobic, sunt activități de grup. Acum 10 ani am adus noi Kangoo-Jumps în Sibiu. Am fost printre primii din țară. După aceea, am început să oferim tot mai multe activități pentru a avea alternative pentru cei care nu voiau kangoo. Am ajuns acum să facem 15 tipuri de sporturi care derivă din aerobic. Mai avem niște programe de slăbit și tonifiere pe trei luni în care luăm în general oamenii cu probleme. Vin persoane cu obezitate de gradul II, III și aducem la greutatea normală. Îi îndrumăm pe partea de nutriție, le oferim niște materiale unde au și rețete de mâncare, facem seminarii”, explică Silvia.

sala sport silvia paul muntean micile afaceri (2)

Tinerele mămici pot veni la sală împreună cu cei mici. Ei pot participa la ore de karate și street dance. Singura condiție e să aibă minim patru ani. „Instructorul de street dance chiar pregătește o trupă de copii pe partea de concursuri. Pe lângă asta, mai avem și Fit kids, care e un fel de circuit. E ceva mai nou, deoarece în general părinții vor să-și dea copiii la înot, la baschet. Aici, pe lângă cei mici, vin doar femeile sau cel mult soții lor. Nu vrem ca ele să se simtă prost din varii motive. Vrem să fie în largul lor”, spune Silvia.

sala sport silvia paul muntean micile afaceri (3)

Înscrieri online

Înscrierile se fac online, pe site. În fiecare sâmbătă se afișează orarul, iar ele își pot alege singure când să meargă și la ce tip de sport. Tot ce trebuie să facă este să-și facă un cont, cu username și parolă. În cazul în care se ajunge la numărul maxim pentru o clasă, se închide secțiunea de înscriere.

O dată la trei luni se organizează petreceri cu toate practicantele. Astfel au ocazia să se cunoască mai bine și să interacționeze. Ba mai mult, Silvia și Paul le răsplătesc pentru eforturile și totodată rezultatele lor sportive cu diferite premii. „Am vrut să aducem un concept nou în România. Am vrut să fim un fel de social club al Sibiului. L-am văzut pe dincolo și mi s-a părut interesant. Ne întâlnim aici, de asta am făcut recepția așa de mare, ca lumea să rămână înaintea claselor sau după să povestească, să consume un shake sau un fresh. Organizăm și pary-uri și oferim premii”, spune Silvia.

sala sport silvia paul muntean micile afaceri (4)

În ceea ce privește prețurile, acestea diferă în funcție de sportul pe care îl alegi și mai ales de cât de des vrei să vii. Abonamentele pleacă de la 50 de lei și ajung până la 190 de lei. Pe lângă asta, mai există și posibilitatea unei singure ședințe care este 20 de lei.

Foto: 24 fit

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 9060

Comentarii

3 comentarii

Un oarecare

Acum 6 ani

poza cu cantar de la lidl....
Raspunde

Galaxy

Acum 6 ani

Vai de capul tau....ti se potriveste numele ala scris prost! Voi astia analfabeti trebuie sa va puneti streangul de gat ca incurcati literatura romana cu singurul lucru care il scrieti corect.. facebook....
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Prush in turma bah berbecule, sa nu pui dulaii pe tine!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus