X
pompieri ISU incendiu (2)

De Ziua Pompierilor, porți deschise la ISU Sibiu

În 13 septembrie este aniversată Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu organizează o serie de manifestări dedicate aniversării a 169 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii și a ”Zilei Pompierilor din România”, după cum urmează:

Miercuri, 13 Septembrie, în intervalul orar 12.00-15.00, în mall se vor constitui puncte mobile de informare preventivă, în cadrul cărora cetățenii se pot informa cu privire la măsurile de protecție și comportamentul pe care ar trebui să le adopte în cazul producerii unei situații de urgență, transmit reprezentanții ISU printr-un comunicat de presă.

Tot miercuri, în intervalul orar 12.00-15.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu şi subunităţile de intervenţie din Mediaş, Agnita, Miercurea Sibiului, Sălişte şi Avrig îşi vor deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei noastre, vizualizând şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

Vineri, 15 Septembrie, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu vor avea loc un ceremonial militar, slujba religioasă de sfințire a Drapelului de luptă, festivitatea de înaintare în gradul următor a cadrelor care s-au remarcat în activitate, premierea câștigătorilor concursurilor specifice, dar și premierea “Pompierului anului 2017”.

“De ziua noastră, le mulțumim cetățenilor pentru încrederea acordată și îi asigurăm că suntem pregătiți să intervenim în situații de urgență, zi de zi, 24 de ore din 24”, e arată în comunicatul amintit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact