X
teatrul mic

Teatrul Mic din Sibiu s-a întors de la Constanța cu două premii

Teatrul Mic Sibiu a fost desemnat drept marele câștigător al Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanța, cu spectacolul „Love, mon amour” (Varșovia) în regia lui Constantin Podu. Bucuria a fost dublă pentru Teatrul mic Sibiu, fiind singurul teatru independent care a reușit o asemenea performanță de a câștiga două premii într-un singur festival. A câștigat premiul pentru cel mai bun spectacol și premiul pentru cea mai bună actriță (Alexandra Podu) în rol principal.

Din distribuția spectacolului fac parte Alexandra Podu, Petrișor Diamantu, Mircea Rotaru și Alexandru Hîncu. Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța este unul dintre cel mai importante festivaluri de teatru independente din Europa de Est. Nume importante de teatru independent au fost prezente în acest festival, precum, Godot Café Teatru, Teatrul de Artă București, Teatrul FIX , Teatrul ACT etc.

„Ne bucurăm atunci când Teatrul mic Sibiu aduce cu mândrie cele mai importante premii de teatru independent, aici la Sibiu și totodată dovedește și confirmă calitatea excepțională a producțiilor sale. Astfel prin cele două premii obținute, Teatrul mic Sibiu devine unul dintre cele mai importante teatre independente din România, cu actori la fel de importanți: Alexandra Podu, Teodora Voineagu, Mircea Rotaru și Alexandru Hîncu, coordonați de regizorul Constantin Podu”, spun reprezentanții Teatrului Mic Sibiu.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact