X
tudose

Tudose explică de ce a cerut bani de la Romgaz în avans: ”Acum trebuie”

Premierul Mihai Tudose a declarat, marţi, după ce Romgaz şi Compet au anunţat investitorii că vor convoca Adunarea Generală a Acţionarilor pentru a aproba solicitarea ministerului Energiei de a vira bani la bugetul statului sub formă de dividende înainte de termen, că Guvernul a cerut acest lucru pentru că „acum trebuie” pentru demararea unor proiecte importante. Tudose a explicat că s-a discutat acastă posibilitate cu toate companiile de stat şi „acolo unde banii nu erau angajaţi sau nu era nicio prognoză că vor fi necesari s-au luat acum”, informează News.ro. „Dividentele, în mod cert, se dau acţionarilor. Nu le-a jefuit nimeni, nu le-a luat nimeni ceea ce nu aveau dreptul. Le-am luat acum pentru că acum ne trebuie. Vrem să începem nişte proiecte foarte mari şi am dat un exemplu Braşov-Ploieşti. Acela se face pe bani naţionali şi trebuie să demonstrăm că avem banii măcar de început, ca Banca Mondială să fie partener în proiect”, a declarat premierul.

Mihai Tudose a precizat că respectivele companii nu sunt afectate din acest motiv pentru că „din punctul lor de vedere este exact acelaşi lucru”.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    kokos

    Asta incepe sa minta mai ceva ca pontache.Auzi la el , ia dividendele in avans ca sa faca autostrada Ploiesti-Brasov.Mars de aici ba mincinosule , tu le iei ca sa platesti pensii si salarii nesimtite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact