X
barna-usr-2

Dan Barna: Care e limita între decența discretă și baia de mulțime oportunistă?

Deputatul USR Dan Barna cere politicienilor mai multă decență în aparițiile lor publlice, făcând referire la aterizarea președintelui PSD, Liviu Dragnea, la Țebea, cu elicopterul, dar și la deschiderea noului an școlar. ”La evenimentul de la Țebea domnul Liviu Dragnea a executat o clasică baie de mulțime în tradiția Funar – Vadim. Unul dintre meșteșugarii prezenți a afișat explicit un mesaj cu “nu servim politiceni”. Evident, ineditul interacțiunii s-a petrecut… La începutul noului an școlar a fost din nou inflație de politicieni în condițiile în care și anul acesta începutul școlii este plin de evenimente și gol de realizări, doar entuziasmul copiilor putând fi trecut la plusuri alături de multele minusuri generate de lipsa de manuale, de autorizații de incendiu, de toalete omenești în școli rurale etc.

Care este oare calea decentă în astfel de evenimente ale comunității? Eu consider că la școală politicianul trebuie să meargă doar ca părinte iar la evenimente de tipul celui de la Țebea doar ca cetățean, dar opiniile sunt diverse”, susține Barna într-un comentariu pe pagina sa de Facebook.

În opinia deputatului, locul politicianului ar trebui să fie în Parlament. ”Dacă fiecare avem un loc și un rost la un moment dat al vieții, locul policianului nu ar trebui să fie în Parlament, lucrând la legi, de dorit bune și în comunitate pentru a observa și a asculta? La evenimentele festive nu ar trebui oare mers doar când există o realizare sau o ispravă de comunicat? Care este oare limita între decența discretă și baia de mulțime oportunistă? Presimt că întrebarea aceasta va tot reveni în anii care urmează”, a mai scris Barna.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  Da politicienii ar face bine sa fie mai modesti dar din pacate nici domnul din usr nu face exceptie chiar daca nu le face la aceeasi scara. Din pacate toti sunt intr-o permanenta goana spre acumularea de capital electoral cum ii zic ei si altfel de capital (neoficial) si cam atat. Cand nu e rost de capital (unul dintre cele doua) nu misca un deget, orice culoare politica ar avea

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact