X
Dragnea, cindrea PSD

Dragnea despre Summitul UE de la Sibiu: Se zice că se face la Sibiu pentru a-l ajuta pe președintele Iohannis

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a demonstrat, în discursul său, că este un om cu viziune, care se uită în viitor și care consideră că cetățenii Europei trebuie să aibă drepturi egale, a declarat miercuri președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

“Președintele Juncker a făcut câteva afirmații extrem de importante, unele care pot fi considerate istorice. Eu apreciez foarte mult discursul președintelui Juncker, pentru că ne-a arătat, mie personal, că președintele Comisiei Europene este un om cu viziune, un om care se uită în viitor, care nu se uită pe termen scurt, un om care a înțeles supărările cetățenilor din estul Europei, care a afirmat clar că Europa trebuie să aibă să respire cu ambii plămâni (…) , cetățenii din estul Europei să nu fie considerați cetățeni de mâna a doua, adică să nu fie considerați cu mai puține drepturi. Este ceea ce am spus și noi. De asemenea, a spus-o explicit că Bulgaria și România trebuie să intre în Schengen pentru că este un lucru bun pentru întreaga Europă”, a declarat Dragnea la Parlament.

El a evidențiat că președintele Comisiei Europene a vorbit despre cele trei principii fondatoare ale UE — libertate, egalitate și solidaritate între statele membre — având totodată o abordare “extrem de sănătoasă” în ceea ce privește statul de drept.

“În ceea ce privește statul de drept, este pentru prima dată când un oficial european are o astfel de abordare care mi se pare extrem de sănătoasă la care și noi câțiva aici în România ne-am referit folosind alte cuvinte. Ceea ce a spus că într-adevăr legea trebuie să aibă mușchi, nu mușchiul trebuie să aibă lege este o expresie cu foarte mult adevăr. În ceea ce privește organizarea summitului la Sibiu, este important că se organizează în România. Vor fi, probabil că au și început deja foarte multe comentarii — se face la Sibiu pentru a-l ajuta pe președintele Iohannis. Om vedea. Dar este important că se face acolo și foarte important pentru România și pentru toate instituțiile importante din această țară să ne pregătim pentru că acel mandat de 6 luni al României să fie plin de substanță și vom avea noi de făcut niște propuneri importante și de organizat toate evenimentele din România foarte bine”, a arătat Dragnea.

Sursa: Agerpres

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  €€€€€€

  Daaaaa, daca nu se tine in Sb, nu poate sa-l ajute. Are ceva orasul asta, de asa, deodata, incep sa se ajute unii pe altii 🤓🤣😅

  Mare iti e gradina Doamne !!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  iuliana

  Permiteți-mi ca in calitatea mea de Președinte al Organizației Gospodinelor PSD-iste, sa aducem mulțumirile noastre, ale întregii comunități sibiene, conducerii centrale a Partidului, personal Președintelui Liviu Dragnea care, datorita demersurilor personale întreprinse, a carismei, a demonstrat întregii populații a României ca, atunci cand interesul național e mai presus de orice disputa politica nimic nu se poate opune voinței acestui brav popor! Ura, ura, ura!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  loool

  Normal era sa aiba loc in Brazilia , la domeniile Dragnea!!
  Abia astept clipa cand infractorul asta va fi debarcat de la conducerea tarii si condamnat, incepe sa semene tot mai mult cu Ceausescu.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  IQ

  Cu cat ne umple mai mult cu perlele intelepciunii sale, cu atat realizez cam care e motivul pentru care farul din alexandria a ramas repetent la facultate intr-o epoca in care numai netotii reuseau asa realizare!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mariana

  In dovedirea celor de mai sus , adug ca Sibiul este pe locul 4 in ceea ce priveste veniturile medii salariale, in timp ce cele mai mici salarii se regăsesc, potrivit INS, în Teleorman (1.750 de lei),

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact