X
hot-biserica-2

Medieșean reținut pentru furt calificat. Chiar azi a dat două spargeri

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Mediaș, suspectat de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de furt, a fost reținut astăzi de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș.

În fapt, în perioada 17 august – 13 septembrie, persoana în cauză a sustras mai multe bunuri (televizoare, ceasuri, bani, panouri electrice, telefoane mobile, obiecte de îmbrăcăminte) din locuințe sau autovehicule de pe raza municipiului Mediaș, ultimele două fapte fiind sesizate chiar în cursul acestei zile.

În seara zilei de 13 septembrie, presupusul autor a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 14 septembrie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de furt, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Prejudiciul creat, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat parțial.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.


Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact