X
IMG-20170913-WA0002

”Parcare privată pe spațiul verde”, eliminată în timp record

Un cititor ne-a semnalat în această dimineață faptul că administrația locală încurajează parcările construite abuziv pe spațiul verde, dând exemplu pe Aleea Fântânelelor, unde un locatar a pavat gazonul pentru a-și încropi o parcare auto. Mai mult, după primele lucrări de reabilitare, constructorul i-a montat bordură specială pentru rampă, pentru a parca liniștit acolo, pe mai departe.

Semnalată Primăria Sibiu de această situația, lucrurile s-au rezolvat în câteva ore. ”Ca urmare a sesizării primite de Primăria Sibiu din partea cetățeanului care locuiește pe Aleea Fântânelelor, Direcția Tehnică a verificat în teren situația și a dispus constructorului care lucrează la modernizarea zonei să repoziționeze corect bordurile și să desființeze rampa de urcare. De asemenea, ca parte a lucrărilor de modernizare a cartierului Valea Aurie, parcarea respectivă, amenajată fără autorizație, va fi desființată, spațiul verde urmând să fie amenajat corespunzător”, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PaceFacatorul de la Varsovia

  Cita promptidudine! Se va repeta si in cazul caminelor si santurilor sau ramine ”lucru bine facut” ca pina acum?Traversarile de pe Milea au ramas la fel de jalnice cu toate promisiunile ”cu mina pe cravata de pionier”din campanie a ,atunci catindatei,actualmente aleasa.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Blotiu Catalin

  T S poate scrieti si de trotuarul căzut din spate pompa OMV zona soimului.nu de alta dar se termina garanția.am incercat sesizarea la nr.repatii străzi pus la bătaie de onor primăria.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact