X
arest politie politist

Polițiștii au prins un tânăr de 19 ani și un băiat de 13, care au lovit un sibian și i-au furat portofelul

Actualizare. Tânărul de 19 ani, suspectat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știre inițială. Tâlhăria a avut loc în 2 septembrie, în jurul orei 23,30, pe strada Uzinei din Sibiu, când două persoane de sex masculin l-au lovit pe un sibian şi i-au furat portofelul.

În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea presupuşilor autori, un minor în vârstă de 13 ani, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Sibiu.

“În data de 12 septembrie, în continuarea cercetărilor privind identificarea autorilor unei tâlhării înregistrate în data de 2 septembrie în municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 19 ani faţă de care există suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie calificată,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Faţă de sibianul în vârstă de 19 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 13 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă ca urmare a săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact