X
trif PSD (11)

PSD Sibiu: Cîmpean ar fi trebuit să afle acest lucru direct de la sursă

Social-democrații sibieni susțin într-un comunicat de presă că e ”absolut anormal” ca președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean să afle din media că ei au rezolvat problema gestionării deșeurilor din județ. ”Este absolut anormal ca doamna «preşedintă» a Consiliului Judeţean Sibiu să «afle cu bucurie din presă» faptul că Planul Naţional de Gestionare a Deşeurilor o să fie modificat şi că s-a parcurs deja o primă etapă în acest sens. Astfel, judeţul Sibiu îşi va putea realiza pe fonduri europene o staţie de tratare mecano-biologică a deşeurilor generate în judeţul nostru. Preşedintele Consiliului Judeţean ar fi trebuit să afle acest lucru direct de la sursă, dacă era preocupată mai mult de soarta judeţului şi mai puţin de acţiunile populiste şi demagogice pe care le-a desfăşurat în ultima perioadă”, susține liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Balena Rosie

  PSD-isti mincinoși! Nu va e rusina sa apăreți in media partid de comunisti hoti si spagari. O celula pentru fiecare psd-ist va trebui sa fie prioritatea guvernarii urmatoare!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  psd-istilor, inca nu am uitat faza cu autostrada demolata, autostrada care are in continuare probleme de stabilitate, autostrada care e mai ingusta cu 1,5-2m pe sens de mers decat o autostrada din vest. ciocu’ mic hotilor! psd-ul a vrut sa caram gunoaiele la alba ca sa ne coste 1,7 mil euro pe an in plus. nu campean. asa ca ce ati rezolvat? dupa ce ati incercat sa sabotati incercarea d-nei campean de se opune acestei stari anormale de lucruri tot voi sunteti cu gura mare?

  http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/psd-cere-demisia-presedintelui-cj-sibiu-daniela-cimpean-128171.html

  Biroul de Presă al PSD Sibiu a atașat adresa nr. 4000/28.02.2017, prin care APM Sibiu specifică clar faptul că este ilegal ca gunoiul menajer de la Alba să fie adus la depozitul de la Sibiu, Hotărârea de Consiliul Local iniţiată de Daniela Cîmpean prin care încearcă să impună consilierilor judeţeni aducerea deşeurilor de la Alba la depozitul de la Sibiu, deşi CJ nu are atribuţi legale în acest sens
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  „De ce e important? (…) Dacă [PNGD] se aprobă în forma actuală, nicio investiție publică sau privată pentru tratarea deșeurilor în județul Sibiu nu va primi acord de mediu și nu se vor putea implementa soluții alternative transportării deșeurilor la Alba, întrucât toate deciziile legate de gestionarea deșeurilor la nivel judeţean se vor lua de către autoritatea de mediu cu respectarea strictă a planurilor naționale aprobate. Soluția actuală propusă de PNGD obligă județul Sibiu la costuri suplimentare constând în construirea cel puţin a unei stații de transfer, achiziţia unor autospeciale de mare tonaj, cu transferul efectiv al deşeurilor în județul vecin, cu operaţiunile de tratare mecanico-biologică a deşeurilor în județul Alba și transportarea materialului rezultat în urma tratării înapoi la Sibiu.”

  http://www.turnulsfatului.ro/2017/08/18/cj-sibiu-le-cere-ajutorul-sibienilor-in-lupta-cu-ministerul-mediului-lasati-deseurile-in-sibiu/

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdanel 🐤

  Bogdanel !!! ești de o stupizenie rara !!!
  Voi ăștia nepătați si adepți ai dialogului din ce cauză nu ați invitat-o și pe doamna președinte Cimpean Daniela la întâlnirea pe care ați avut-o cu doamna ministru pe tema deseurilor (PNGD) , așa era normal !
  Cred cu tărie că voi ați dat dovadă de populism și demagogie !!!!! ați organizat pe ascuns acea întâlnire cu doamna ministru și pe urmă ați ieșit în presă cu : ” încă o promisiune onorata sibienilor”
  Sunteți JALNICI și oportunisti ; veniți cu idei și soluții în avantajul sibienilor și pe urmă vorbiți ; deocamdată doar de bârfit sunteți capabili 😞

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   @bog

   Ba tu esti prost??? In capul tau trebuia ca cei de la psd sa o invite pe ” presedinta” CJ la discutii ?? Esti prost rauuuuu ! Baaa, tanti asta trebuia sa rezolve problema! Sa fie nonstop la minister nu sa posteze pe fb toate ineptiile! Demisia CÂMPEAN !

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigel

  PSD-ul da dovada de o stupizenie mizerabila. Dupa ce merg ei si fac sula mare pe la Bucuresti pentru o poza cu ministru, nici nu rezolva nimic. Doar vorbe si demagogie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact