Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Șoferul care a provocat accidentul de pe Negoiu a fost reținut pentru 24 de ore

Șoferul care a provocat accidentul de pe Negoiu a fost reținut pentru 24 de ore

Conducătorul auto care a provocat accidentul de pe strada Negoi a fost reținut 24 de ore pentru conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. Acesta va fi prezentat mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

accident negoi stalp daramat (2)

Luni, 11 septembrie, în jurul orei 23,40 un sibian în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea mașina pe strada Negoi, a intrat într-un stâlp al rețelei de electricitate care a căzut pe mașină și pe partea carosabilă. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar pasagerul din dreapta fața, în vârstă de 30 de ani, a fost rănit și a fost transportat la spital, unde a rămas internat,

Polițiștii l-au prins pe șofer, în jurul orei 00,30, pe blvd Mihai Viteazu. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, din Sibiu. Acesta a fost rănit ușor, iar la testarea etilotest avea 0,79mg/l alcool.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus