X
masina politie accident (4)

Un bărbat care s-a dat drept instalator și a înșelat cu 4.500 o persoană din Blaj, a fost prins la Sibiu

Ieri, 12 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției  Blaj, cu sprijinul polițiștilor de la investigații criminale din IPJ Sibiu, l-au identificat și reținut, pe raza municipiului Sibiu, pe I.L., de 39 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Se pare că, la data de 29.08.2017, declinându-și o identitate falsă și atribuindu-și calitatea falsă de reprezentant al unui furnizor de servicii în domeniul instalațiilor, l-a determinat pe un cetățean din Blaj să-i dea suma de 4.500 de lei, reprezentând avansul pentru o lucrare de instalare a unor sisteme de încălzire la un imobil, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Ulterior, bărbatul nu s-a mai prezentat să execute lucrarea și a refuzat orice contact cu victima infracțiunii.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 13 septembrie, I.L., cunoscut cu antecedente penale și cercetat și în alte dosare penale pentru fapte de înșelăciune, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    PaceFacatorul de la Varsovia

    De multa vreme,o groaza de indivizi si individe se dau ciclic,conform Constitutiei, mari specialisti,sunt alesi ori numiti,ne golesc buzunarele de mai mult de mizilicu’ ala de 4500 lei da’ nu patesc nimic.Mai mult,probabil din recunostinta ca nu ne-au lasat chiar in curu’ gol,ii realegem;tot ciclic,conform Constitutiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact