X
incertitudine-in-usr-dupa-rezultatul-alegerilor-mihai-gotiu-sunt-sau-nu-sunt-senator-422318

Senatorul Goțiu, lovit în studioul B1 de sociologul Mirel Palada

Senatorul USR a fost botut cu pumnii și picioarele într-o pauză publicitară la o emisiune la care participa alături de sociologul Mihai Palada, fostul purtător de cuvânt al premierului Victor Ponta. ”Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în faţă o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar şi o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moţunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Goţiu, la B1, explicând incidentul.

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunţat că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goţiu (USR), în timpul unei pauze publicitare, informează Mediafax. ”Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

”Am simţit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat și senatorul USR.

Foto: Antena 3

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pcr

  Comunistii nu sunt in stare sa poarte o discutie argumentata, ei au recurs si incep sa o faca din nou, la violenta pentru a-si elimina opozantii. Canalul Dunare-Marea Neagra sau experimentul Pitesti sunt doua exemple de capatai pentru formarea aptitudinilor comuniste. Scopul comunismului nu este dialogul cu un eventual opozant ci anihilarea lui. O vorba a unui intelept zice ca cei ce isi uita istoria, sunt condamnati sa o retraiasca!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PaceFacatorul de la Varsovia

  Daca un profesor de fizica ar avea ceva timp la dispozitie v-ar explica imposibilitatea contactului :Intre pumnul papagalului PSD-ist si falca(sau buza,ca din poza nu disting graniata) fraierului USL-ist a existat o distanta de cel putin 22 Angstromi.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact