X
pomohaci

Susținătorii lui Pomohaci vin la Sibiu: “noi oamenii suntem mădularele Bisericii”

Mitropolia Ardealului a emis un comunicat de presă ca urmare a numeroaselor apeluri din mediul on line, apeluri ale susținătorilor lui Cristian Pomohaci de a veni la Sibiu în număr cât mai mare în ziua desfășurării ședinței de judecată a Consistoriului Mitropolitan. Reprezentanții Mitropoliei vor să-i liniștească și îi asigură pe aceștia că apelul fostul preot va fi judecat cu deplină obiectivitate și imparțialitate, respectând prezumția de nevinovăție, precum și dreptul la apărare. Ba mai mult, pentru a nu exista suspiciuni privitoare la obiectivitatea procedurii de judecată, ședința Consistoriului, care nu este publică, va fi înregistrată audio și video. Termenul de judecată în cazul apelului promovat de Cristian Pomohaci a fost fixat pentru data de 19 septembrie.

“Facem apel către toți cei ce l-ați cunoscut pe Parintele Cristian și ați simțit ajutorul lui Dumnezeu in urma rugăciunilor aduse in Biserica din Moșuni. Mai sunt câteva zile până in data de 19.09.2017 și de aceea vă rugam să va planificați timpul și programul in așa fel încât sa puteți ajunge la timp. Pentru cei ce nu pot ajunge de dimineața de la ora 09.00 pot veni pe parcursul zilei pentru ca o să dureze. E momentul sa arătăm lumii, presei și liderilor bisericești ca noi oamenii suntem mădularele Bisericii iar Hristos este capul. E timpul sa nu mai tăcem și prilejul sa vorbim despre “cât de mult bine ne-a făcut Dumnezeu. Sa nu lăsăm pietrele sa vorbească in locul nostru, ci Duhul Sfânt să ne dea cuvânt cu putere multă. Așa ne rugăm. Amin.”, este mesajul postat pe pagina de facebook Mosuni.ro.

“Doamne ajuta-ne! Vreau sa fiu alaturi de parintele nostru drag Cristian!” “Dumnezeu o sa facă lumina si o sa aibă grija de părintele Pomohaci. Doamne ajuta amin” au scris credincioșii pe Facebook,”19.09.2017 VOM FI LA SIBIU” este event-ul susținut de Mosuni.ro.

Mesajul Mitropoliei Ardealului:

“Întrucât în mediul virtual, pe site-ul mosuni.ro, s-au lansat apeluri ale susținătorilor domnului Cristian Dorin Pomohaci de a veni la Sibiu în număr cât mai mare în ziua desfășurării ședinței de judecată a Consistoriului Mitropolitan, considerând că prin aceasta vor influența într-un fel desfășurarea procesului, dorim să facem următoarele precizări:

Consistoriul Mitropolitan va judeca apelul domnului Cristian Dorin Pomohaci cu deplină obiectivitate și imparțialitate, respectând prezumția de nevinovăție a acestuia, precum și dreptul la apărare, în condițiile prevăzute de Regulamentul Autorităților Canonice Disciplinare și ale Instanțelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române”, se arată în comunicatul Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului. Consistoriul Mitropolitan a înregistrat toate documentele de susținere a apelantului primite până în prezent. Pentru a elimina orice suspiciune privitoare la obiectivitatea procedurii de judecată, ședința Consistoriului, care nu este publică, va fi înregistrată audio și video, mai transmit reprezentații Consistoriului.

foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

27 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ....

   Vorbesti prostii, pomohaci s-ar putea sa fie gay, dar nu pedofil… Stii ce-i aia pedofilie? Informeaza-te , apoi vorbeste! la 17 ani, pe unii ii poti trimite cu cercul…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PaceFacatorul de la Varsovia

  Rau or ajuns pochii: e suficient sa apara un mesaj amenintator pe un site si-s deja cacati pe ei.Ce balamuc va fi ! Batalia Titanilor:Madularele vs Ninja(Batmann,Zorro,cum vrea fiecare). O sa puta tot Sibiul a pucioasa tamiita,tu-i cadelnita si patrahiru’ ei de treaba!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  Un ticalos mai mare ca asta care a facut bani si avere pe prostimea din jur nu exista….Are fata aia de retard, face pe milosu’ cu toate babele pe langa el, incolo el circula cu Mercedes clasa S, se da jos din bolid doar daca ii se deschide usa si canta “precinstitu” pe la petreceri doar pe mii de euro….popoharul naibi…

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dacu

  Sa nu uite gloata si alte fete bisericesti si sa faca mare adunare de solidaritate si pentru ei : Cooorneeeeliuuu Barladeaaanuul, Teeeooodoosiee Tooomiitaaaanuuul, paaaariiinteeeeleee Ceeeleeestiiin si tooot neeeaaaamuuul loooor !!!!!

  Si daca tot am vazut numere de inmatriculare pentru superlimuzinele pochilor cu : MIR, RAI, DUH, HAR, le propunem si noi alte idei, de citit in oglinda: GAB, RUC, TUF, GUS sau normal : BAN, LOZ, IAU, FUR. Pe alese…

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut Vl

  A-ti aruncat cu noroi antrun om valoros credincios si cu harul Domnului nostru Isus in el,o sa ajunge-ti an iad pentru rautatea asta facuta decat din invidie fata de o persoana mult mai superioara decat voi muritori de rand care o sa muriti anonimi!! .

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Codruta Agripinescu

  Oameni invidiosi, rai si care judeca! Parintele e un om sfant care are parte de nedreptati si inscenari! Nu m-ai loviti in oamenii de suflet ai tari noastre! Straini si tarile straine care vor sa ne ieie glia si traditile au inscenat totul! Parintele e curat! Cati dintre voi nu a-ti avut ganduri necurate cu un baiat de 14 ani? Ipocritilor satanisti!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dacu

   Codruta, verifica te rog mesajul me de mai sus pentru Ionut. E valabil si pentru tine. PS cum de-ai uitat sa pomenesti si de Soros? PPS Tara e vanduta deja, cu ajutorul unor analfabeti bigoti si obscurantisti ca voi, care voteaza alti analfabeti, hoti si incompetenti care profita de prostia voastra

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anisco Lucaciu

  Reveniti-Vă înșelaților! !!
  Ce tot aveți cu Biserica ?? mergeți după Pornohaci penticostalilor ca asta sunteți doar l-ați primit pe Pustan cu aliluia . Lasa-ti Biserica în pace.

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anisco Lucaciu

  Ați vrut spectacol asta ați găsit. Toate minunile dracul vi le-a făcut sa va scoată din Biserică. El asta a căutat sa va desparta de Adevărul Hristos. Sa va desparta de harul din Biserică. Acum rătăciți după un lup îmbrăcat în piele de oaie, dispuși sa-i credeți aberațiile. Vai, vai ca nu aveți discernământ. Poate cineva sa-și revină. Da Doamne !!!

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Postoloche katy

  Daca cei care il sustin pe acest nenorocit de om si care nu au fost in aceiasi clasah de 5 ori sa o repete sa citeascah in sf scriptura unde zice Domnul Isus femeii aceleia bonlava de cancer(sauscurgere) FEMEE CREDINTA TA TEA MINTUIT nu Domnu Isus a vindecato ci crdinta care sa gasit in inima ei Ca Bunul Dumnezeu poate vindeca orce suflet prin credinta din picina necredintei noastre am ajuns sa credem lucruri de care lui Dumnezeu ii este scirba

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ///

   De unde stii tu ca e nenorocit? vorbeste ura din voi, nu stati sa judecati limpede si sa va intrebati de cae apar niste amarati dupa 6-7 ani si spun ca au fost abuzati ? Nu vi se par ciudat?

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dacu

   Romika, Katy si Anisco, vedeti ca Codruta are un mesaj din partea mea pentru voi ! PS cacofonia este voita, avand in vedere cacofonia in care va scaldati si voi…

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Filip

  Oare domnul Pomohaci a achitat catre statul roman impozitele aferente castigurilor impresionate pe care le-a realizat? Din cate se stie, distinsul domn detine zeci de apartamente in orase dintre cele mai scumpe pe piata imobiliara (Cluj, Sibiu etc). Calcule simple ar arata ca sume in Euro cu 8 cifre au intrat in buzunarul acesuia. Oare ANAF-ul care amendeaza micile firme pentru evaziuni de ordinul zecilor de EURO ce asteapta in acest caz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact