Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

A murit Mircea Ionescu Quintus. Avea 100 de ani

A murit Mircea Ionescu Quintus. Avea 100 de ani

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus a decedat astăzi. Născut în 1917, în plin Război Mondial, Mircea Ionescu Quintus s-a înscris în PNL la vârsta de 19 ani, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, a fost deţinut politic în perioada comunistă, iar după Revoluţie a fost preşedinte al PNL, ministru al Justiţiei, deputat şi de două ori senator.

Mircea Ionescu Quintus a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis în luna martie, cu o zi înaintea împlinirii vârstei de o sută de ani, scrie Mediafax.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Cetățean

Acum 6 ani

Dumnezeu să-l ierte, dar...: informator de bază al Securității; a privit indiferent cum liberalii participă fără crâcnire la transformarea României în colonie; a privit absent cum P.N.L. a acceptat să abandoneze doctrina liberală și să adere la grupul Popular din Parlamentul European; a fost absent și n-a avut nimic de spus la pierderea totală a suveranității naționale; ca vechi liberal, n-a spus niciodată că singura linie politică prin care liberalii au avut succes în istoria României a fost linia „Prin noi înșine!” Contribuția lui la mai binele României a fost ZERO. În rest, despre morți, numai de bine...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

analistu lui peste

Acum 6 ani

A fost liberal nu nationalist si plecand de la acest adevar, tot ce ai scris sunt ineptii!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 6 ani

Greu de judecat ce s- a petrecut în anii 50 privind din confortul lui 2017 ; a exercitat însă un mandat dezastruos al Justiţiei în guvernul Stolojan pecetluind împreună cu dl Cataramă colaboraţionismul în interes propriu . După aceea inocenţa senectuţii . L - aţi fi văzut pe Coposu în guvernul Stolojan ( cel care încă nu se metamofozase - tot în beneficiu individual - în lrder al Dreptei româneşti în luptă cu Ciuma Roşie ) ?
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Gabitza distracție plăcută cu Sovi
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, asta vrea sa înseamne c-a dispărut si ultimul "turnător" aflat printre noi?...
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Da va cred ca sunteți tare suparati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus